Seda-M Benim 8 aylık 3 öğün vermeye çalışıyorum ama bazen sabahları zor yediriyorum yemiyor basende sabahları yiyor öğle yemiyor çok sıkıntı yaşıyorum 3 öğün yedirmek istiyorum ama bazen istediğim gibi olmuyor sizler nasıl yapıyorsunuz?
Semaaa39 Seda-M bende 3 öğün veriyorum. Sabah kahvaltı öğlen yemek akşamüstüde meyveli yogurt tarzı. Sabahları bazen benim bebeğimde istemiyor. Zorlamıyorum. Sonra öğlen güzel yiyor falan. Zorlamamak lazım
Bugleminannesi28 Seda-M 3 öğün yiyor. Bide ara öğünde meyve bazen de muzlu pekmezli yulaf veya yogurt yiyor. Sabah kahvaltı öğlen çorba ve yanına mucver,makarna vs. Akşam da biz ne yersek onu yiyor yanına yogurt ara öğünde genelde meyve yiyor kek pogaca yaparsam ondan yiyor bu şekilde canım
bebitomm13 biz iki öğün yiyoruz öğlene doğru kahvaltı bi de akşam yemeği.kendi düzenim böyle olduğu için çocuğumu da böyle alıştırıyorum.
Seda-M bebitomm13 bakıyorum sürekli kaç öğün yemek yiyor bebekler 3 4 5 öğün yazanlar oluyordu bende acaba benmi yanlış yapıyorum bebeğim mi az yiyor diye yedim bitirdim kendimi
bebitomm13 Seda-M ya bence nitelikli yemesi önemli olan.çok doyurucu bizim öğünlerimiz.2 öğün +anne sütü gidiyoruz.şuan 9 aylık ama doktorumuzun dediği 12 aylık bebek kilosunda.ben karşıyım bebeklere sürekli zorla bi şeyler yedirilmesine
Yagmur_24 Seda-M ay daha bebeğim ağzını bile tam açmıyo ne 3 öğünü içim şişio valla billa ağxını kapatmayı unuyçtuyo verdiğim dökülüyo falan ama ben bayaa baya grç geçtim ek gıdaya istemedim grçmeyi😂😂 neyse inşallah öğrenir ne diyryim
Semaaa39 Seda-M 9 aylık. Haşlanmış tam yumurta, ev yapımı labne, dil peyniri, salatalık, zeytin, pankek, avakado, kefir, yeşil soğanlı pırasalı ruşeymli omlet çook çook seviyor. Hergün değiştirip genelde bunları yiyor
Seda-M Yagmur_24 kaç aylık ? İnşallah alışır benim ki de bazen açmıyor azını kusacakmış gibi oluyor bende vermiyor 😂😂😂
Yagmur_24 Seda-M 7 aylık 7 günlük. Yani dün ve bugün taneli çorba yaptım kusma hareketleri yapıo denicem tamam ama kesinlikle yemedi yarın başka bir şry bakalım nasipse
Seda-M bebitomm13 tabiki zorla asla yedirmiyor bende ama 8 aylık 7 kilo 400 gr bende anne sütü veriyorum işte kilosu az diye üzülüyorum 3 öğün yedirmeye çalışıyorum bazen 2
Bugleminannesi28 Seda-M 10 aylik yani toplam 3 öğün 3 ara öğün. Doyuruculuktan çok sağlıklı olmasına dikkat ediyorum ama şöyle birsey de ekliyorum bebeğim çok iştahlı yani bu ogunlerden daha fazlasi bile olabilir elimizde ne gorse yiyor gun boyu yani yemese zorlamam çünkü her bebek aynı değil
Linamoms__ Bugleminannesi28 benimkide 7 aylik ha bire yemek istiyo bazen 2 ogunle kisitliyorum bu sefer emmeyi birakmak yemek yemek istiyo