prensesininannesi5838 Kızlar bio gaia yi nerede muhafaza ediyorsunuz buzdolabı denildi ama üzerinde de oda sıcaklığında 4 hafta yaziyo sizler nerede muhafaza ediyorsunuz
Deletedmom_117 prensesininannesi5838 bozdolani kapağında bide kullanırken sabah erken saatlerde kullanmaya özen gosterin
prensesininannesi5838 Mmdr bende öyle yapıyorum ama dışarıda illa bekletip veriyoruz o yüzden mantıksız geliyor ayrıca dışarıda muhafaza edilebilir diyede yaz9yo anlamdim
Deletedmom_117 Sermera havalar soğudu zaten pek bişey olmaz ama bir aydan fazlada gitmiyo düzenli kullanımda
prensesininannesi5838 Sermera ArvenMom eczanedekiler öyle söyleyince bende aceba sadece orada yani buzdolabı yumurtalıktami muhafaza edilecek aceba diye aldığımdan belli buzlukta bi iki gün misafirlikteydik dışarıda kalmjsti
prensesininannesi5838 Deletedmom_117 aynen gerçekten gitmiyo zaten bide kullanım şekli nasjl aceba ben sabah öğle akşam veriyorum eczanedekiler öyle söylemişlerdi
Ayfa1608 prensesininannesi5838 valla mutfak bile değil oturma odasında sehpada durdu hep. 2.5 ay kullandım hep ordaydı bişey olmadı aksine çok fayda etti😬
Deletedmom_117 prensesininannesi5838 yok bana günde bir kere dört damla şeklinde ver dediler özellikle sabahları erken saatte veriyodum şuan bıraktım bir aydır ama Dediğim sekildeydi