ftmadkmt Kutayeda saglik ocagina goturdum ebe gaZ ICIN hicbirseh kullanmani onermem diyir anlamadim nasil gececek ki bu sanci
Busra986532 ftmadkmt paşa marka hamak aldım çevrem kuzenlerim herkeste vardı. 1 yaşında hala kullanıyorum. Çok şükür o olmaasa kafayı sıyırırdım. Battaniyede sallandıpında uyuyırsa al demişlerdi öyle aldım. Uyandıpında hemn uykuya geri döndürebiliyordum. Çok büyük uyku sorunumz vardı. Pış pış açıyordum bide uygulamadan
ftmadkmt Busra986532 geceleri de mi onunla uyutuyirdunuz canim bende fisher pricenin anakucagi varda daha kucuk diye kullanmak istemedim
derenay ftmadkmt ben pişmanım ayı dolsun kullanıyım dedim keşke kullansaydım sapsimlex verdim o halleri bes güne gecti verin bence doktora danısıp
naimeylmz ftmadkmt hayr 40i çıktıktan sonra düzelir diyolar çünkü bebeğim gündüz uyuyor benim gece uyumuyor seninki nasil
ftmadkmt naimeylmz benimki değişiyor canım bazen gündüz de uyunuyor gece de bazen dediğin gibi gündüz uyuyor gece uyumuyor
canimsakinol Benim bebeğim de 19 günlük emzirme ve mama şeklinde ilerliyoruz gaz sorunu yüzünden 3 gündür uyku yok ne yaptıysam çıkmadı aynı şekilde emerken karnından gurultular geliyor bu zaten gaz belirtisi ama çıkartamıyor
ftmadkmt canimsakinol ev3t ayni sorun bizde de var canım bende emzirme artı gece kendi sütumu sagip veriyorum sen hangi biberonu kullanıyorsun
mrve111 ftmadkmt aynı durumdayım bebeğim 34 günlük yaklaşık 20’gündür gece uykum sıfır 5 dk uyuyor sonra tıslıyor asla uyuyamıyorum
ftmadkmt Busra986532 ben şuan reflu anne yani yataginda yanımda yatiriyorum canım beşiğine alsam fayda eder mi ki
Balkabagi ftmadkmt bn kullandım bebeğim şuan 3 aylık hala gazı olduğunda ısıtıp kullanıyorum rahatlıyor. Çok memnun kaldığım bir üründü
Balkabagi ftmadkmt bir de gaz masajı yapmanızı öneririm. Bn öncesinde ağlasa da masajını yapıp sonra hemen kiraz çek. Kemeri ısıtıp takardım bir 10-15 dk ya rahatlayıp uykuya dalardı. Şimid biraz daha büyüdü o yüzden sadece arada gazı olduğunda ısıtıp direkt karnına koyuyorum
deryaboz Gaz genelde 15 gün sonra başlıyor zaten benim kızımda da öyle olmuştu alanında iyi bi çocuk doktorumuz var sab siempex önermişti gaz damlası kullanmak uyuyamasından iyidir ve bi zararı yok çoğu anne kullanıyor
ftmadkmt deryaboz boyle devam ederse ben kendim alacağım zaten canım damla yada doktoruma söyleyeceğim şuan küçük 2 kere götürdük o da yenidoğan doktoru idi kendi doktorumuz yok şuan