haticesenaekinci Merhaba hanımlar 3 4 gün gecikmem var hamileyim diye korkuyorum daha 4 aylık kızım var bu durumu yaşayan olduğu acaba test yapmaya da korkuyorum hamile çıkarım diye
Birdunyabircennetannesi haticesenaekinci Korunmasız ilişki yaşıyorsanız ihtimal var Ve test almadan bizler bilemeyiz Çünkü gebelik testi değiliz bacım
Hkhjhhjjhjjj haticesenaekinci adetiniz duzenlimiydi henüz bebegin küçük normal.olabilier bu tür gecikmeler nasıl korunuyorsun
Mutluumom haticesenaekinci bende 4. Ayda ilk adetimi oldum daha sonra 15 gün gecikmeli olarak 2. Kez adet oldum daha tam düzene oturmadı sanırım 3. Yu henüz olmadık 😂
haticesenaekinci Birdunyabircennetannesi doğru diyorsun canım sadece bu durumu yaşayan olduğu gecikmesi ilk defa gecikme yaşıyorum o yüzden
haticesenaekinci Hkhjhhjjhjjj hamile kalmadan önceden düzenliydi doğumdan sonrada 3 kere düzenli oldu ilk defa bu sefer gecikti
Mervetnl haticesenaekinci ger çekilme maalesef ki sağlıklı bir korunma yöntemi değildir 😪 Umarım gönlünüze göre olur. Ama yeni doğum yapmışsınız bu tarz gecikmeler normal oluyor çoğu zaman
Seysey11 haticesenaekinci normal. Ben geçen ay 11 gün olmadım tabi bu süreçte 3 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı ama içim rahat etmeyince sağlık ocağında kan verdim 😅 prezervatifle korunuyoruz şüphem yoktu ama ömrümden ömür gitti
haticesenaekinci Merhaba hanımlar test yaptım negatif çıktı gecikme normalmiş sizler en fazla kaç gün geciktiniz
ecrinn123 haticesenaekinci korunma yönteminizi değiştirmelisiniz geri çekilme bir korunma yöntemi değildir ben bu yöntemle hamile kaldım siz de daha dikkatli olmalısınız ve daha iyi korunmalısınız tavsiyemdir 😊
haticesenaekinci Mutluumom ay gerçekten çok sevindim buna 😄ama ben doğumdan bu yana düzenli oldum 2 kere o yüzden korktum
haticesenaekinci ecrinn123 ay bencedene zaten regl olmamı bekliyorum hemen değiştirecem inşallah kazayla olmamıştır
Themom00 haticesenaekinci of of korkunuzu anlıyorum tam bu ay benimde 16 gün gecikti bugün oldum ama o 16 gün benim için felaket geçti iki kere kan verdim negatifti ama içim rahat değildi korunmasız ilişki yaşamadığım halde yüreğim ağzımda bir 16 gündü çok şükür oldum bugün darısı başınıza 😓
haticesenaekinci Themom00 ay inşallah canım ya bende bugün kan verdim yarın çıkacak inşallah begatiftir teste negatif çıktı
teachermom07 Themom00 aynı süreçleri yaşamışız kanda birşey çıkmadı ama hala adet olmadı 11 gün geçti
Selma659- Themom00 Bende yeni doğum yaptım bebeğim 3 aylık hiç adet olmadım daha. Hiç adet olmadan hamile kalınır mı korunmazsak. Bide ortalama kaç aydan sonra adet olunuyor. Bir yılı buluyor mu bebiş emdiği zaman?