eylulyagizmoms_ bebegimileogreniyorum iburamin zero bebekler için bende kızıma ve oğluma kullanıyorum. Cold galiba büyükler için
livanurvealpinannesi61 eylulyagizmoms_ zero olan 2 yaş ve üzeri kullanılıyor benim 2 çocuğum var 2 yaştan önce iburamin kullanılmaz dedi doktorlar 2 yaştan sonra iburamin yazmaya başladılar
gencmom_ bebegimileogreniyorum iburamin cold kullandım çok ciddi gripti hastaneye yatmaya kadar gitmişti ama bir çay kaşıgın yarısından daha az veriyordum
fatmaayc28 Benim bebegimde 8aylik abilerinden grip öksürük kaptı, 1hafta olacak neredeyse, dr ilaç bile vermedi. 2 günde bir kontrole getir dedi atesi olursa calpol verirsin dedi. Öksürük ilerleme olursa ilaç veririm şuan gerek yok dedi
bebegimileogreniyorum fatmaayc28 Bizim öksürük kuvvetli olduğu için götürdüm tekrar bronşit dedi ciğerlere inmişti antibiyotik iğne verdi düzeldi
Memolininannesi bebegimileogreniyorum iburamın zero yazmak yerine acaba cold mu yazdı ? Bazen yanlışlık yapıyolar doktorlar kaç ml verdiniz çay kaşığı flnsa çok korkulacak bi durum olmaz ama 1 ölçek olursa bi doktora götürmekte fayda var
bebegimileogreniyorum Memolininannesi yok cold yazmıştı direk onu aldım 1 çay kaşığo kullanmıştım bir sıkıntı olmadı ama birdaha vermiycem.
Candy_88 bebegimileogreniyorum geçmiş olsun, iburamin cold büyükler için iburamin zero olmalı ama onun için bile erken, hem bu ilaçlar en fazla 5gün kullanılır..
bebegimileogreniyorum Candy_88 Bebeğim ilk kez hasta oldu ve ilk kez ilaç kullandım 5 gün kullanıldığını bilmiyordum sonradan farkettim öksürüğü artıp iyileşmedikçe ebnde vermeye devam etmiştim
Oburiks bebegimileogreniyorum Iburamin zero bile acil durum olmadan 2 yaşından küçüklere kullanilmamasi gereken bir ilaç kaldi ki siz cold vermişsiniz çok ağır , ilacı bence acilen bırakın bir süre vermeyin gerekirse zero yu bir çay kaşığı verin hatta doktor bize iyileşme görüldüğü anda kullanmayı hemen bırak demişti 5 aylıkken
bebegimileogreniyorum Oburiks Başka dr götürdüm genelde drlar veriyorlarmış zaten bir çay kaşığo olarak veriyordum bir zararo olmadı şükür ama birdaha kullanmam
livanurvealpinannesi61 bebegimileogreniyorum cold olan 4 yaş ve üzeri kullanılıyor zero olan 3 yaş ve üzeri kullanılıyor. 2 yaş altına iburamin verilmez.
livanurvealpinannesi61 eylulyagizmoms_ siz bilirsiniz bana çocuk doktoru oğlum 12 aylıkken iburamin zero veremem 2 yaşında değil 2 yaştan önce iburamin verilmez dedi. Kızıma da 6 aylıkken sadece calpol verdi başka ilaç verilmez dedi
Elifadaannesi livanurvealpinannesi61 böyle bilgili doktorları seviyorum ya gerçekten iburamin aşırı zararlı bazı doktorlar hemen veriyor
livanurvealpinannesi61 Elifadaannesi bize hiç vermediler 2 yaşa kadar yani ilaçlar zaten sağlıklı değil aşırı bağışıklık düşüyor ilaç kullandığım zaman daha çok hasta oluyorlar valla canım
bebegimileogreniyorum a-bukemm Başka doktora gittim doktorların %90ının yazdığını söyledi ama kendisi yazmıyormuş antibiyotik iğne verdi iyileştik şükür teşekkürler.
Memolininannesi bebegimileogreniyorum hayır onu demedim bazen alt alta oldugu için yanlış seçiyolar öyle mi yaptı acaba dedim. Bi sorun olmadığına sevindim 🙂
Oburiks bebegimileogreniyorum Bizde zero yu o şekilde kullandık , doktor da iyileştiği anda kesin demişti zaten