kuzeyanne_ Cinarinannesi23 çok sağol canım şuan 14 haftaligim,ilk bebegimi 16 haftada öğrenmiştim şimdi gitsem belli olur mu diye sormak istedim
Cinarinannesi23 kuzeyanne_ ben özellikle beklemistim 16. Haftayı tam net belli olsun bizim doktorumuz cinsiyetini erken söylemedi yanılma payı olabiliyor dedi o yüzden 16. Haftada gel demişti ben hastanede çalıştığım için hem devlette kontrole gidiyordum hemde özele ikiside o dönem erkek demişti ve doğana kadar yanılma olmadi.
Asyalin kuzeyanne_ 11. Haftada çok hareket ediyordu doktor kıza benziyo demişti 16. Haftada kesin kız demişti🥰
kuzeyanne_ Mavigri vallahi doğrusu kızım olsun çok istiyorum ,hiç kızım ve kiz kardeşim olmadığı için kıza karşı aşırı heveslerim,bir tane oğlum var çok şükür, ama rüyalarımda hep erkek görüyorum 🤣
sarmaliklahana kuzeyanne_ ilk kzıımın 15.haftada öğrendim. 2.ye hamileyim 21.hata detaylı ultrasonda öğrendim kız 😇
theblackvirgo kuzeyanne_ 14.haftada erkek dendi 7.aya kadar erkek sanıyordum kıyafet falanda almıştım sonra öğrendikçe kızmış şuan 5. Aylık kizcem
Mavigri kuzeyanne_ Allah gönlüne göre versin benim de oğlum var bende ıkıncı cocugum olsa kız isterim iki duyguyu da tatmak adına :)
Alyakbr kuzeyanne_ 14 haftada öğrenmiştik kız ,☺️ doktor güvenini bir konuda sarsmıstı oyuzden değiştirmek zorunda kaldım yeni doktkeada sormuştum . Sonra riskli bir gebelik geçirdim riskli gebelikler üzerine dokrora gittim yine onada sordum her doktora sordum yani hep kız detaylıdada kız dendi 😅😅 sormamin sebebi burda çok okudum yol kız denildi erkek cıktı gibi şeyler