Denizdengelen Selam kızlar, 6 aylık oğlum diş çıkartıcak sanırım, sürekli huysuz, emziği bile ısırmaya başladı. Gece çok sık bağırarak, ağlayarak uyanıyor. Bu kehribar kolyeyi kullanıp faydasını gören var mı? Gece uykusuna faydası olsun istiyorum.
Mavi3435 Denizdengelen çok geçmiş olsun. Dış kasiyicilari buzdolabna koyup verin oda iyi.kolye boynunu yara yaptı yavrunun bı kaç saatte çıkardık henen bilgim yok. Tetagil çok iyi araştırın doktorunuz onerdi
hepmutluolesma Denizdengelen ben düşünüyordum ama geçen bir arkadaşımızın çocuğu emeklerken kolyesi bir yere takılmış melek olmuş maalesef. Onu duyduktan sonra hiç düşünmedim. Bir de bebekler çok güçlü çekip koparabilir. Boncuğu yutabilir. Ben görürüm hep yanındayım diye düşünmeyin saniyelik yapıyorlar inanın her şeyi. Benim kızım 6 aylık olduğundan beri 3 tane altın kolye kopardı bizim boynumuzdan. Ve hepsi anlık oldu nasıl yaptığını bile anlayamadık. Riske atmayın. Karanfil kürü tetagil vs gibi çözümlere bakın önce derim
Ayfa1608 Denizdengelen ben kullanıyorum ama gece her dk bakamam diye gece uykusuna girince veya girecekken çıkarıyorum. Daha 3-4 gündür kullanıyorum net bişey diyemicem🙂
1civcivannesi hepmutluolesma ay almak için araştırma yapiyodum benim bebeğim daha 2 aylık ama çok salyali inanılmaz korktum su an
Deletedmom_117 hepmutluolesma burda verilecek örnek değil bence bu . Ben koluna takıyorum şuan az büyüsün koluna olmazsa üstüne cebine Biyere koymayı dusunuyorum ama bu kadar anne taze anne içinde örnek değil bence
Deletedmom_117 1civcivannesi koluna takabilirsin veya ulasamiyacagi bı kıyafetin içine cebine koyabilirsin ben o şekilde kullaniyorum
ygz06 1civcivannesi sol ayağına bağla. Benim bebeğim de 2 bucuk aylık sol ayak bileğine taktım. Sürekli gözetim altında ileride kolye olarak kullanacağım. Gece yatarken çıkarın ama mutlaka
1civcivannesi Ayfa1608 görmüştüm e bebekte falan da var ama hangisi gerçek kehribar emin olamiyorum trendyola baktım daha ucuz sanki ama gerçek mi işte
Ayfa1608 1civcivannesi bilmiyorum valla canım. E bebekte de görüyordum ama bundan aldım. 340 a aldım. E bebektekş 500 olmuş 🤦
hepmutluolesma Deletedmom_117 asıl bu kadar taze anne varken ve asıl böyle bir platformda söylenmesi gereken bir şey. Ben de böyle bir platformda öğrendim ve hemen vazgeçtim. Bilinmese alınsa ve sonra böyle şeyler yaşansa daha mı iyi ? Bir annenin korkması bir bebeğin hayatından daha önemli değil. Ben de 6-7 aylık bir anneyim, bunları öğrendikçe mutlu oluyorum. Dikkat ediyorum. Her şeyi de dramatize etmeyin …
Sinem61 Denizdengelen ben 4 ayından beri kullanıyorum uykusuna etkisi oluyor mu bilmiyorum ama salyayi direkt kesti . Diş ağrısı için zeytinyağına bı kaç tane karanfil ezip karıştırın buzdolabında bekletin sonra bebeğin dişine sürün çok faydasını gördüm
Shrbnplt_27 Hanımlar daha öncede post açmıştım elimde sertifikalı bebek kehribar kolye var almak istiyen olursa kızim ve oğlum için almıştım kızım severek takıyor ama oğlum takmak istemiyor boynundan çekiyor ben 340 TL ye aldım maksat bir bebeğe şifa olsun 250 TL ye istiyen olursa göndereyim yapmanız gereken tek şey 1 gece toprağın altına koymak ve çıkarıp 1 dk ılık suyun altına tutmak sonrasında bebisinize şifa niyetine takın 🥰
Shrbnplt_27 Ve benim bilgime göre Kehribar kolye şifa olması için bebeğin tenine değmesi gerekiyor cebine yastığın altına koymak mantıklı gelmedi benim aldığım yer orjinal sertifikalı bizzat görüştüm ve şifa olması için tenine temas etmesi gerekiyor dediler 😊