olmezbusra11 Ikranurhtc bend kullandım canım iki ayda 9kilo verdim güzeldi ben seviyordum şimdi bıraktım kullanmıyorum ama bol su içiriyordu o da sağlık açısından işime geliyordu ☺️
Vera01 Ikranurhtc 2 haftadır düzenli içiyorum.3 litre kadar su da içiyorum gün boyu ama maalesef ben kilo veremedim
Derininmotheri Ikranurhtc vallahi ya benimde reklamı çıktı önüme bende alsam mı almasam mı dedim ama bakalım iyi bişeyler duyarsak alırız 58 le evlendim iki doğum peş peşe yaptım şuan 71-72 arasında gidip geliyorum biran önce zayıflamam lazım
Aysegullll233 olmezbusra11 merhaba verdiğiniz kiloyu geri alma olmu içerken yemenize dikkat ettin mi acaba
Derininmotheri Ikranurhtc yaaa 8 aylık oldu bebeğim adet göremedim ondan kaynaklı bide ilk bebekte 73 kilo oldum 8 aylıkken 66 kiloyla ikinciye hamile kaldım işte şuan aç kalarak vermeye çalışıyorum ama olmuyor
olmezbusra11 Ikranurhtc insragramda bi arkadaşım yapıyor satışını ordan almıştım Trendyolu bilmiyorum canım sayfayı verebilirim istersen hem nasıl kullanacağını fln da güzel anlatıyor yardımcı oluyor tlfn üzerinden
olmezbusra11 Aysegullll233 ne içerken ne de sonrasında hiç dikkat etmedim geri de almadım çok şükür bırakalı 4 4bucuk ay oluyor
elifasya77 Bende kullandım 1 kutu 8 kilo verdim 1 aydır bıraktım verdiğim kiloyum almadım tekrar başlıcam ama korkuyorum böbrekleri yorar diye