Masalkizinannesi ialbayrak98 malesef bebekler erken kalkıyor bunun çözümü yok kızım 7 dedi uyusa 11 dede uyusa sabah 6:30 7:00 arasında kalkıyor şuanda 11 aylık bu şekilde de gidecek artık kabullendim
Sonaypin Kızım 15.5 aylık sabah 6 ile 7:30 arası uyanıyor kaçta uyanırsa uyansın. Çok yoruluyorum. O gündüz uyuyunca iş mi yapsam uyusam mı şaşırıyordum yaz tatilşnde. Şimfi okul döneminde o şansım da kalmadı
Pinar9 ialbayrak98 yine iyisin bizim o aylarda 5 5.5 gibi uyanıyordu 7. Aydan sonra 6.30 7 ye çektik. 1 yaşından sonra çok daha iyi oluyor uykular merak etmeyin. Şimdi ara ara yine 6 gibi uyansada çoğunlukla 7, 7.30 gibi uyanıyor yaşına girdikten sonra
ialbayrak98 Pinar9 dediğiniz saatlerde de uyanıyor ya gaz sancısına ya ds öylesine ama bölük pörçük uyuyor yine. Sabırla 1 yaşı bekleyelim o zaman. 🌺
Irmakmelegim ialbayrak98 26 aylık yavaş yavaş gündüz ler kısaldigindan beri sabah 8 de kalkar akşam 8:30-9 da uyumuş olur 26 aylık suan yazın da sabh 7-7:30 klkar di akşamda 9-9:30 ,ta uyurdu