Momyyy1 Asumanttt nasıl yaa benim oğlum normalde 18-24 giyer cigit taytlarindan her renginden 2 şer tane var sadece 1 tanesini 18-24 almıştım baya büyük geldiii 12-18 süper oldu şaşırdım 🤷
Winnithepooh Momsmom vallahi size cevap yazıp siteye baktım yeni urunler gelmiş bikac gunde bir bakardim normalde hemen alım yaotim para harcadim aksm akşam 🤭
gulsmkara1 Momsmom ben oğluma alt üst takım aldım kumaşı iç dokusu gerçekten güzel kaliteli ürünler kalıpları bi tık geniş sanki ama sorun olucak kadar değil bence
Mnli pitircik2019 aaa evet yaz başında aldım ama az giydirdim zaten 2. Giyişinde biri direk yırtıldı parkta o zaman hiç aklıma gelmedi iade etmek
motherisbackk Momsmom 4 aylık bebeğime 7 kilo 63 cmdi o ayda 6-9 ay takımları tam olmuştu bence kalıpları dar
Momsmom motherisbackk bebegm 1.5 yasina gelen kdr bende hep yasndan buyuk ayından buyuk aliyordum zten. Anne sutuyle beslenrken iyiydi kilosu. Ama 1.5 yas sonrasi yemek yememeye basladi ve zayfladi. Yani 1.5 yasnda gydiklerini simdi 2.5 yasnda gydiriyorum belinden dusuyo. Zayfladi . 2.5 yasnda zayf olan bebege hangi beden almam grekir o onemli aslnda 🤔
Esimy Bencede kalıpları dar. Bende esofman takımı tayt salopetleri var bi çok kez alışveriş yaptı hep bir beden büyüğünü aldım tam olmasa da tama yakın oluyor 1 ay sonra tam olmaya başlıyor. O yüzden 1 beden büyük almakta fayda var
pitircik2019 Mnli bir deneyin sonuçta yeni almışsınız , benim de ikinci giyiste gitti yıkayınca daha da açıldı. İade talep ettim oldu