berece Yakın zamanda alan var mı? Fiyatı ne durumda? Doktorum gaz için almamı söyledi gaz damlası filan dedi ama burada hep okuyorum, gaz damlası değil de bağırsak düzenleyici olduğunu yazıyorsunuz. Doktor neden gaz damlası dedi anlamadım hangisi doğru
Sevval1507 berece biz 250 ye almıştık bir buçuk ay önce ama iki hafta önce fiyatlara zam gelmiş bilemiyorum. Bu arada biogaidense Nurse harveys çok iyi geldi bize
vsleliz berece canım bizede onu yazdı hala kullanıyorım ama bi etkisini göremedim acıkcası. Gaza etkisi hele hiç yok. İki gün önce doktor gaz icin bi ilaç yazdı bebegim ıkı gündür mışıl mışıl uyuyor ben gaz sancısı cekmiyor sanıyordum ama meğer cekiyormus. Colex adı kesinlkle kullanın. Biogai üç hafta önce 450 tlue almıstık yanlıs hatırlamıyorsam
Femme1 berece bağırsak duzenleyici o. Gaz için yanına sap simlex nurse harwes zincir nbl bunlardan birini kullanmanız lazim. Ama bunların yanında dus ve gaz masajı ile atlaticaksiniz. Oğlum çok gazli bi bebekte. Sürekli bacaklarını çekerdi karnına. 2 kere acile gotrdum elimde mos mor olurdu. 3 ay 12 günlük olduk. Simdi yeni yeni iyi oluyor geçmedi 4 ay bitsin de insallah daha iyi olur
berece mirgulak forumdaki kişiler gaz damlası ile birlikte kullandıklarını söylüyor. Siz kullandınız mı?
mirgulak berece evet samp simlex ile beraber kulandıö tel başına yaramıyor malesef biraz butcelı ama mecburi olunca almak zorunda kalıyor ınsan yoksa gazlı bebek cok sıkıntı suan fiyatları ne bilmiyorum ben ıkısıne 2-3 ay önce 400 cıvarı odemıstım
berece vsleliz nurse harweys colex dimi.. eşime bir onu yazdım bir de sab simplex. İkisinden birini almasını söyledim ama o Gidip alakasız bir gaz damlası almış adı aguline. Bebiş bu gece çok sancı çekiyor bende mecbur verdim ama bir faydası olmuyor :(
Kubracns vsleliz bir buçuk hafta önce 323 tl di iki kutu aldım. Yeni zamlı fiyatı nedir bende merak ediyorum
berece Femme1 3. Aydan sonra bebekler dönmeye başlayınca gaz sancıları minimuma iniyormus kolay gez çıkarabiliyormuş. Alırsam sab sımplex ile kullanırım 👍
berece mirgulak ya hem bebeğin canı yanıyor hem anne stres oluyor uyuyamıyor. Mecbur alınacak bir şey
Femme1 berece sap simplex kullaniyoruz bizde doktor günde 3 kez 8 damla dedi ama biz 2 kere 8 kullaniyoruz. Saatlerini aynı vermeye çalışırsan daha iyi oluyor . Ben gündüz 12 gece 12 yapıyorum. Onun dışında ise . Oğlum erken doğum ile 3 ay 12 günlük ama düzeltilmiş 2 ay 12 günlük. Minnakim henüz dönemiyor. Ama karın üstüne yatırdığım zaman gazını iyi cikartiyor:) bakalim ne zaman döner oglusum:))
edafmo berece bağırsak düzenleyici zaten aslında. Tek kullanımda hafif gazlı bebeklerde iyi gelse de benim kızımın çok şiddetli sancıları vardı yanında bı de gaz damlası kullanmıştım
berece Femme1 yenidoğanda yüzüstü yatırmayı önermiyorlar biraz büyüsünde yatırcam insallah :) sağlıklı ömrü olsun inşallah ♥️
MZzumrut Güncel nedir bilmiyorum ama 2 haftalıkken doktor tavsiyesi ve hala tavsiyesi üzerine oğluma kullandım çok faydasını gördüm 1 şişe bitti bizimde gaz sorunumuz çözüldü bir daha da almadım . Şimdi 4 aylık hiç kalmadı sorun :) çok şükür
Atlas-krmn Aslanpars bebeğim kaka yapmıyordu yani az oluyodu bezi hep çişliydi fakat bu damladan sonra her gaz çıkarmasında kaka yapıyor yani osururken kaka yapıyor bütün bezleri şimdi kakalı oluyor sizce kötü birşeymi
Aslanpars Atlas-krmn yok günde 5 i geçmezse iyi benimki 10 15 gün tuttuğu oluyor ve gazı artık öyle kokuyor anlatamam huysuzluk yoksa bekliyorum 2 kere de fitil ile yaptı 15 günde
Kubracns Atlas-krmn doktora söyledim bir bebek isterse günde ellimkere kaka yapsın kötü bir şey değil aksine güzel bişey doyduğunu gösteriyor karnını rahatlatıyor dedi