Fincan MeetJoeBlack sade activia olmayan şehir yapmışlar.. Ben toz maya kullandım da beceremedim işte
MeetJoeBlack Fincan aktiviadan önce ben de toz maya ile yapıyodum. Mayayı sütle ıslatıp bekletip yaptığımda tutmamıştı. Direk kavanozda sütün içine döküp karıştırıp makinaya koydum, öyle tutmuştu.
printhelloworld Fincan benim bebeğimde bitiremiyor o yüzden yoğurduna ortak oluyorum sütü file marketten dolaptaki kırmızı kapaklı olanı alıyorum cam şişe olmadığı için çok pahalı değil activia da 4lü satılıyor zaten 4 seferlik maya almış oluyorsunuz
Fincan printhelloworld file market de yok burada bim den altın süt aldım ben. Maalesef hep meyveli olanlar var kaç market gezdim hiçbirinde sade olan bulamadım
Fincan MeetJoeBlack ay herkesin farklı ya kafam karıştı. Doktor bir hanım takip ediyorum o da ılık sütte canlandırıp yapıyor.. Şaşırdım valla nasıl yapacağımı
MeetJoeBlack Fincan ben normalde hiç ısıtmadan direk oda sıcaklığında süt ve toz maya ile yapıyordum. Bir kere özellikle denedim sütü ısıttım içinde mayayı beklettim falan ama olmadı maalesef.. sek marka sütle de olmuyo mesela 🤷🏻♀️
Fincan MeetJoeBlack evet sek sütü duydum olmadığını.. Ben bim den altın süt aldım ilk deneme başarısız… Tutmayan sütü döküyor musunuz bir de
MeetJoeBlack Fincan döküyorum ben ya , içim almıyor sanki bozuk gibi geliyor bana ☺️ ama doğrusu o mudur bilmiyorum, belki kestirip peynir falan yapan var mıdır acaba bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fincan MeetJoeBlack valla probiyotik maya ve makine kullanmadan önce birkaç kere tutmadı benim üşüdü sanırım sonradan maya ekleyip ısıtıp tutturmuşluğum var da içine şimdi toz probiyotik falan koyunca ben de döktüm de çok üzüldüm valla yazık oldu
Deletedmom_79 Fincan ehahahahha sonuna kadar aaa olur canım öyle derken sonundaki hareketin🤣 Activia öneririm, yumuşacık bir kıvam oluyor.