Zumramomsss beyzacmvrc ben kullandım kızım ilk doğduğunda sizin gibiydim aynı ama tırnak köşelerini almıyor ete değince durduğu için oyuzden köşeleri yine kesmek zorunda kalıyorum bunu göz önünde bulundurarak alın ben kullanmadım o yuzden
EgemenAtam beyzacmvrc kagit torpu daha iyi ben sevmedim zaten surekli yedek uc almak zorundayiz,bir de piliydi vs..
tomvejerry beyzacmvrc ilk başta bende tırnak makasından korktum törpü aldım ama ete degiyo sürekli duruyor düzgün olmuyor kenarları kalıyor hep bı şekilde tırnak makası kullanmaya bakın bence
Kepekekmegi beyzacmvrc törpü kullanmadım hiç ama bebek tırnak makası setinin içinde normal makas oluyor onunla çok rahat kesiliyor
beyzacmvrc Kepekekmegi onunbiri daha dedi burdan ya gerçekten kolay mı bana çok zor gibi geliyor onunla hiç kullanmadım da tek satılıyor mudur
a-bukemm beyzacmvrc olmasa damolur. Törpü ile ne zaman kessemmuzayınca muhakkak kırılıyor ve tırnak kenarını almıyor
Kepekekmegi beyzacmvrc tek de satılıyordur ben set almıştım tırnak makasıyla zor oluyor ama bununla hemen kesiliyor oğlum kucağımda uyumuştu yanımda makas vardı tırnak makasını almaya üşendim onunla denedim böyle keşfettim ben de 😂
Kepekekmegi beyzacmvrc https://www.e-bebek.com/lionesse-bebek-manikur-seti-p-lns-2028 bunu almıştım :)