Hilalck bebeğim bir aylık civarı kilo kaybı yaşadığı için hastanede doğumda atanan doktoru bize evolvia kullanın demişti, ben daha sonra emzirme danışmanlığı aldım, kilosu az olduğu için miktarı düzenledi ama markasına çok takılmadı. (danışmanımız daha sonra kızımın doktoru oldu) bize şunu demişti, hani inek sütüne alerjisi olmadığı sürece, alerjik mama kullanmadığı sürece mamalar araında büyğk farklar yok, mama markası önermiyordu. Sadece Bebelac için fiyat/performans ürünü olduğu için tavsiye etmem demişti. Evolviada bir sorun yaşamadı kızım lakin mama her yerde bulunan bir marka değildi. Tatilde Bodrum’da iken bulamadık ve hipp aldım, sorunsuz tüketti ç, daha sonra annemlerin memlekete geldik, evolvia yine bulamadım, şnt siparişi gecikti, hipp de bulamadım sma-optipro aldım, kızım yine sorunsuz içti ama kaka yapma sistemini ve kaka şeklini değiştirdi. Bu aradaki markaları hep küçük boy aldım ve bitirdi kızım. Bir de böyle belki denk gekmişsinizdir Aptamil in hazır biberon mamaları var, tekli, direkt biberona dök, onlardan da acil durumlar için yanımda taşırdım, ında da sorun yaşamadı.. ama düzenli kullanımınız evolvia idi. Ancak ben emzirdiğim için mamayı kısıtlı tüketti kızım, hani tek seferde mide kapasitesi kadar mama aldığı çok nadirdir.