Ececiiim 1Annevekizi kahve içince gerçekten kararıcağımı zannetmiştim. Hatta bikere azıcık içmiştim annem yatağıma götürdüğünde korkudan uyuyamamıştım kararıcam diye 😂😂😂 ama çok küçüktüm yazık 🫠🫢
1Annevekizi Beyninizikullanmakucretsizdir sirlar kapısi bide alttan gelen sis 😄 en güzeli hep kaynanalar vardı o filmlerde hiç ders almadılar 😄
Beyninizikullanmakucretsizdir zekkk bende öyle düşünüyordum üst üste merdiven kurarsam bulutların üstüne çıkarım diyordum 🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir Gryffindor yok o değil “S” harfiyle bir kanal vardı ya orda çıkıyordu 🤣
1Kalpte_2Prens 1Annevekizi üstümden biir atlarsa kısa kalıcam sanırdım 😂 ablam da dünyayı Cüneyt Arkın kurtardı sanirdi😂
1Annevekizi 1Kalpte_2Prens o batıl inançtı bizde ya aman üstünde geçme kısa kalır bide tekrar geri atlatirladi sanki olmayacakmış bide😄 Benimde kardeşim öyle sanirdi dünyayı kurtaracak vs😄
Ayfa1608 Gryffindor Allah yukarda denince bulutları Allah ın evi zannederdim dışarı falan çıktığımda bakardım sonra kibar kibar yürürdüm Allah bana bakıyor diye 🤦 Bide TV nin camından girersek izlediğimiz yere gideriz sanıyordum sjsjsjs
1Annevekizi Ayfa1608 kibar kibar yürürdüm Allah bana bakıyor diye 🤦 Ama cok tatlı bir düşünce o çocuk aklı olmasına rağmen 😍🤭
1Kalpte_2Prens 1Annevekizi evet ya abim bilerek çok yapardı bana hep aglatirdi beni😂😂 dizilerini çok izlerdik oradan esinlenmisti ablam 🤩
Beyninizikullanmakucretsizdir 1Annevekizi eden bulur diye bir film vardı bir ara kaynanamla izledik ama 0 asla akıllanmadı 🤣
1Annevekizi Beyninizikullanmakucretsizdir bizzat filmi yasasalar yine aynı. Siyah rengi hep siyahtır beyaz olmaz 😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Bakıyorum da küçükken çok saf masum insanlardık şimdiyse kaynanalar sağolsun içimizdeki canavarı ortaya çıkardılar 🤣