Bsrumt55 Geçmiş olsun canım kanda enfeksiyon çıkmış 5 ve altı olması gerekiyor değerin sizin 68 cıkmış yarına biraz daha artar serumu benim oğlumda taktirmiyor mecbur ayağından takılıyor genelde daha kolay olur kola gore
PonciKom Bsrumt55 antıbıyotk yaptılar bakalm onu kullancaz cogunlukla inermiş antıbıyotkte ben lohusada yaşadm cok feciydi bu enfeksıyon goguslerım patlıyordu acıdan heryern agrıyordu antıbıyotkle gecmıstı ınsallah kızımında geöer
Prensinannesi23 PonciKom geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin bu kanda enfeksiyon nedense bu yıl çok görülmeye başlamış
PonciKom Prensinannesi23 anlamadm okdr dkky edıyorum hava nemlendırıcı serum fizyolojkk dezenfekte sıkıylruz evden zaten cımmıuorus cok babası asker cok gezmıyoruz yani eskısı gibi anLamadı. gitti
PonciKom Bsrumt55 crp yuksek ıltıhabı var 5 gundur ateşli ve ıshaldi bende suphelendım sonuc enfeksıyon cıktı crp bobreklerel ılgılı tedavi edılmezse böbrek yetmezlıgı falan oluyo
Slndnz PonciKom önce 5 doz iğne sonra şurup tedavisi uygulamıştı bebeğimin doktoru. bizim crp 50 civarıydı.
PonciKom Slndnz bu antıbıyotk yaptı cnku hiperaktif kanını bıle alamadklar zar zor serım tutması mumkun dgl benm bebegimin aşırı hiperaktif dusun hasta halsız olması şazm yok yne kıpır kıpır antıbıyotk daha iyidir
BusbusveHashas Slndnz kaç gün tedavi gördünüz? Biz 33 le yattık 6. Günümüz bitti 1.45 crp.. çıkarmazlar mı bizi 😭
BusbusveHashas Prensinannesi23 merhaba 50 günlüklen 33 crp ile hastaneye yttık bugün 6. Günümüx bitti ve kan verdik 1.45 çıktı.. yarın çıkacaktık ama bu değerle çıkarmazlar mı bizi 😞 siz 0 lamış mıydınız değerinizi?
Slndnz BusbusveHashas bizimki 10 aylıkken olmuştu bu enfeksiyon. sizin bebeğiniz daha küçük, önlem amaçlı yatırıyorlar sanırım sizi. İnşallah bi an önce 0’lanır da dönersiniz evinize 🙏🏻