Pinkbery PonciKom enfeksiyon belirtisi . Hemen tedavisine başlar. Antibiyotik ile düşer inşallah. Gecmis olsun
Morcivert061 PonciKom daha 1 hafta önce bi arkadaşımın bebeğinde 90larq çıkmıştı yarısı serum tedavisi yaptı 4 aylıktı. 5 olması gerekiyormuş degerın inşallah düşer
idil_nisa PonciKom yenidoğan hemşiresiyim muhtemelen hastaneye yatırıp serum tedavisi uygular bebeğinize çok geçmiş olsun 🙏🏻
HamzaSiracveBen Oglumda dogdugunda vardı 36 h dogdu 5 gun cigerkerinden 15 gunde crp den yattık 92 ydi antibiyotik iğne uyguluyolardı sonra dusurduler eve cıktık bir hafta içinde gine yukselmıştı antıbıyotık surup verdi doktor
HamzaSiracveBen PonciKom onu doktorunuz cocgunuzun haline durumuna gore uygular iğne daha cabuk etki eder tabi ama bu durumda antibiyotik surup en fazla 7 gun kullandırmıştı bize 5 ci gunden sonra dusmeye baslamıştı ama ılk hastanedeki kadar yuksek degıldı
PonciKom Morcivert061 kızım 8 aylk hiperaktif kan alırken ble alamadklar serum takmazlar jnsallah tutmaz zaten kolunda
PonciKom idil_nisa ama bnm bebek kan bıle aldırmıyor hiperaktif tutmazki serumu zor yapıyor doktorlar kızıma okdr hareketli ınsallah surub yazar
PonciKom idil_nisa tuhaf kaka tahlılı sonucu beklıyor ama normel dedi :) nasıl gecıcek nasıl normel dedim ateşli gunlerdir dedm kaka sonucuna gore yazacam dedi
PonciKom Janss ama serum takamaz işte cok hiperaktif kan zor verdk yerınde durmayan bır bebek nasıl olcak bırazdan gidicez sonucları gostermeye
Prensinannesi23 PonciKom büyük ihtimalle yatış verilip 2-3 günlük antibiyotik tedavisi uygulanır canım korkma biz 40 günlükken atlattık
BusbusveHashas Prensinannesi23 merhaba 50 günlüklen 33 crp ile hastaneye yttık bugün 6. Günümüx bitti ve kan verdik 1.45 çıktı.. yarın çıkacaktık ama bu değerle çıkarmazlar mı bizi 😞 siz 0 lamış mıydınız değerinizi?
Janss PonciKom Normalin üzerinde değeri . Evdeki tedavi hızlı sonuç vermeyebilir doktorunuz bilir en iyisini . Kolaylık dilerim .
idil_nisa PonciKom şaşırdım bizim doktorlar olsa kesinlikle yatırırdı demek ki etkili antibiyotik yazacak siz yine de ateşine sürekli dikkat edin
PonciKom idil_nisa ilaç yazmzsa ınanmam zaten ben dedmbolemk devam edıcem nasıl gecıcek kaka tahlılı cıksın yazcam dedi yazar ınsallah:)
Prensinannesi23 PonciKom geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin bu kanda enfeksiyon nedense bu yıl çok görülmeye başlamış