2YildizAnnesi Alibinnur1707 ben üc gündür kullaniyorum. Kokusundan memenunum. Kakada yapabiliyor. Sadece calkalayinca cok baloncuk olusuyor, kasikla karistiriyorum o yüzden.
Ysmsmh Ben kullaniyorum gayette memnunum bebegim 3 aylik kilosu da iyi cok arastirdim bende bu mamayi hicbir yan etkisini gormedim cevremdekilerde bu mamayi kullaniyo
Brc35 Ysmsmh ben 6 ay kullandım hiç problem yaşamadım beni emmeyi hiç bırakmadı çünkü tadı çok kötü anne sütüne göre kilo aldırması gayet iyiydi kabızlık ya da ishal gibi bi problemimiz de olmadı
[silindi] Ben 3-4 kutu kullandım memnun kaldım sadece bulunduğum yerde alma işi sıkıntıydı sma daha kolay bulunuyor diyr ona geçtik.
1453H_H_H [silindi] Merhaba! Sma gectıgınızde ılk kamasında hafıf kırmızılıklar oldumu bole kılcal damar seklınde
Alibinnur1707 [silindi] bende şuan sma kullanıyorum sürekli mamadan sıkılıyor bu üç0ncü mama 4.5 aylığız
Ysmsmh Alibinnur1707 ewt zor aliyorum agzindan biberonu gunde iki defa veriyorum bazen sadece gece yatirinca meme mama devam ediyoruz dedigim gbi mamayi sadece gunde bir veya iki kez