Freshh00123 Uyku eğitimi uygulayan annelerim biraz bahseder misiniz , kaç aylik,ne zaman düzeniniz oturdu , başka yerde nasıl yapıyorsunuz gibi gibi tecrulerinizi paylaşır mısınız
superkahramanbiranne Freshh00123 uyku eğitimine sıcak bakmıyorum. Bebek çocuk ne zaman uykusu gelse uyuyor zaten. Zorlama gibi geliyor bana rahat olun bence
zehra772_ Freshh00123 bebeğim şuan 40 li yan yatırıp hafif hafif beline vurup pış pışliyorum ve öyle alistirdim çok uykusu gelince de yan yatırıyorum yine gözünü kapatiyorum kendisi uyuyo kucağıma alarak veya ayağimda salayarak yapmadım alıştırmadim
Mrvsmt2502 Freshh00123 tracy hogg bebek sorunlarına mucizevi çözümler ve iyi uykular tatlı rüyalar kitaplarını okudum. Bebeğim hazır olduğunda eğitim verdim burdan şunu yap bunu yap diyenler yerine okuyup kendiniz bilgilenseniz daha iyi olur
fatiozturk98 superkahramanbiranne eğitim verilen bebekelr çok rahat uykuya geçiyor gördüğüm kadarıyla ben de çok ağladığı için kaç kere denemeden vazgeçtim. Akışına bıraktım aynen her çocuğun dinamiği farklı gerçekten benim kziim asla gece uykusunu sevmiyor her türlü uyaniyor emmeyide bıraktı yine uyanıyor zamanla azalır diye umuyorum.
Freshh00123 superkahramanbiranne olamadım ya , nasıl gündüz bir şekilde uyutuyorum evet ama gece saat başı uyanmalar uykuya dalamama sorunlarıyla karşılaşıyorum ve artık beni çok yoruyor , o yüzden fikir almak istedim
Freshh00123 fatiozturk98 evet bazı bebekler çok zorlansa da bazıları vok huysuz olabiliyor uyku konusunda , inşallah düzelir 🙏
fatiozturk98 superkahramanbiranne belkide öyledir kendi kendine uyumayı öğreniyor bu güzel ama öğretirken de çok aglatiyoruz içim elvermiyor maalesef kararsızım bu konuda😐
Mrvsmt2502 superkahramanbiranne bebeğim hazır olduğunda uyku eğitimi verdim 1 kere bile ağlamadı hâlâ ağlamadan uyuyor gece uyanmaları bitti. Sizin bebeğiniz düzenli uyuyorsa sıkıntı yoktur ama gece zibilyon kere uyanıp gündüz hiç dinlenemeden bebek bakmak bi süre sonra anneye de bebeğe de zarar veriyor. Ayrıca bebekler için uykuda bi besindir sık sık uyanmak onlarıda huzursuz eder ertesi gün.
Freshh00123 fatiozturk98 uykuya gecerkende çok acı çekiyormuş gibi geliyor bana , 10 aydır aspiratörde sakinlestiriyorum gece uykularinda ama bende çok yoruldum gerçekten 😥
Freshh00123 zehra772_ yani çok iyi yapmışsıniz ben 40tan sonra asla uyuyamazdi gaz sorunu çoktu sakinleşmez uykuya dalamaz , hemen uyanirdi . 10 ay her gece mutfakta aspiratörde uyuttum 😥
superkahramanbiranne Freshh00123 benin bi arkadaşımın çocuğu asla uyumuyırdu. Şimdi kendi uyumak istiyormuş zamanla düzeliyor biz bu süreçte biraz yoruluyoruz o kadar
Freshh00123 superkahramanbiranne evet biliyorlarmis ve biz kucakta memede derken destek ogretiyormusuz ve onlar hep öyle devam etmek istiyormuş , zor ya her bebek bir değil kimisi iki sallıyor uyuyor güzelce kimisi bir saat salla uyumaz hepsi değişik model 😌
superkahramanbiranne Freshh00123 uyumayanın da muhakkak bir ihtiyacı eksik kalmıştır. Ya annesine doyamamıştır . Ya başka bir şey istiyordur manevi olarak. Maddi olarak zaten karnı tok altı alınmış oluyor. Anneler bunu öteliyebiliyor
superkahramanbiranne Gzdnr17 hiç uyusun diye baskılamadım. 8 buçuk aylık. Sabah 5 de de uyanır 10 da da . Öğlen 2 de uyur istediği kadar. Kimi zaman 2 saat kimi zaman memede 30 dk. Geve uykusuna da atak haftası hariç 8 9 geçiyor. Gece 12 bulduğu da oluyor.
superkahramanbiranne Mrvsmt2502 bu değişiyor her zaman bi düzen yok. Sonuçta onunda ruh hali var. Bizim nasıl bir düzenimiz olmuyor moralimiz bozukken. O da çok hızlı büyüyor ve gelişiyor.