mstfakbratalha Bence sizde uğraşmayın ayak üstü duracaksiniz işten gelir gelmez tüm akşam boyunca hep pratik olsun size de pide lahmacun içi hazırlayın evde geceden sabahta verin fırına işten dönerken alın yanına içecek yesillik turşu ile oh mis ne güzel olur önden yaparsınız bir çorba arkadan da kolay tepsiye şerbetli tatlı yaparsnz veya size kalmış
esilam1 mstfakbratalha çok iyi olurdu güzel fikir ama sabah 7.40 ta evden cikiyorum her yer kapalı o saatte vermem zcok zor. Aksam 4.30 da izin aldım cikicam yemek hazırlamak için 6a kadar yetişir mi bilemedim. Birde hiç öyle iç hazirlamadim kıymadan yapabilir miyim ya olmazsa riske girmekte istemiyorum ama olsaydı güzel fikir
Minnakkk esilam1 tavuktandaa guzel okuyor bu tarif ama etle daha guzel oluyor ben eti haslayıp duudklıde oyle koyuyorum cunku dıger turlu et sert oluyor pişmiyor
aybikreis esilam1 Mercimek çorbası. Fırında tavuk patates. Pilav. Karışık kızartma. Salata yaparsınız bir de. 1 saate hazırlanır bu menü
esilam1 aybikreis güzel fikir tesekkur ederim. Dun kaynimin doğum günüydü eltim bu şekilde hazirlamisti kızartma yoktu sadece 🫣
binnur64 esilam1 pilav olucak ya bence biber dolmasına gerek yok yanına sadece salata çorba yapsanız yeter
esilam1 Fatma69 tesekkur ederim sanırım en kolayı tavuklu pilav salata biber dolması çorba düşünüyorum
esilam1 Ececiiim patates çanağında tavuk sote yada direkt tavuklu pilav düşünüyorum artık en kolayı hangisi olursa
bircanmom esilam1 sossuz yapacaksan biz patlıcanları ortadan kesip 2 veya 3 e bölüyoruz üzerine fırçayla ya sürüyoruz tuzluyorum. Kanatları da tuzluyorum domates birer artık nasıl istersen öyle pişiriyorum. Patlıcanları falan bir tarafı pişince çevir . Biz bayılarak yiyoruz istersen önceden dene hoşuna giderse yaparsın yanına Ankara tava çorba salata yeter
esilam1 sadekahve_bitter ahh annem zamanında çok yaptirirdu ama hiç öyle iç hazirlamadim ya tutturamazsam olmazsa ziyan olmasın sonra ama çok kurtarıcı olurdu olsaydi
binnur64 esilam1 içini siz hazırlamasanız da olur kıyma, biber, domates, soğan malzemelerini alın götürün onlar hallediyolar
bircanmom esilam1 hayır:) hepsini aynı tepsi de yapıyoruz bir tarafta patlıcan bir tarafta kanat yaratıcılığın fazla:)
esilam1 binnur64 bakalım ya tavuklu pilav yada patates çanağında tavuk soteye karar verdim ama hangisini yapabilirsen
Karpuzlufistiksarma esilam1 tam tavuk ile içli pilav yapın büyük bi tane tam tavuk alın onu doldurun fırında üstüne sadece az salça yoğurt tuz yağ ile çırpın sonra üstüne sürün fıırna atın mercimek çorbası pilav salata mercimek köftesi patates salatası yapın en mantıklısı bu yada küçük güveçlerin varsa onlarda güveç yap
Asel5Lina esilam1 Fırında Baget tavuk patates Pilav bide mercimek çorbası hepsi 1 saatte pişer yapılır basit yemek canım
esilam1 Asel5Lina ptesi kaynimin doğum günüydü eltim o şekilde yapmıştı. Şimdi aynissini yapmiyim. Tavuk patetss kızartması, pilav,salata,çorba,biber dolması yeterli mi yoksa biber dolması yerine hazır mantı mi yapsam