Eylulebrar Bugün atağımız bitiyor 6 sında 3 aylık oluyoruz artık gün içinde sürekli uyanık uykuları yarım saatte bir oluyor geceleri çok geç uyuyor ellerini emiyor güldürdüğümüzde gülüyor kakasını gazını yaparken ağlıyor makatta çatlak var sizde durumlar nasıl
Bebekaslan Eylulebrar 6 Eylül doğumluyuz oğlusumla bizim atak 5 gün sonra başlıyor şuan için eller yavaş yavaş oyuncaklara vuruyor dönenceye falan yüze gülümsemelee var ama kahkaha yok daha yüzüstü bir dk yatırıp boyun güçlendirme çalışması yapıyoruz gündüz uykularını düzenlemeye başladım memede uyuyordu bir haftadır yatakta kısa kısa yarım saat Bi saat uyuyoruz siyha beyaz kartlar ilgi çekiyor öyle
Seherronya Eylulebrar bizde 6 eylülüz gündüz uykularımız çok kısa hiç bir iş güç yapamıyorum sürekli uyuyup uyanıyo atak haftasındayız akşamları sürekli kucakta olmak istiyo yere bıraktığım an ağlıyo kafam allak bullak oldu :(
Evremn 26 eylül doğumluyuz, gündüzleri derin uyku uyumuyor sürekli kucağımda . Yarım saat uyuyup uyanıyor , geceleri güzel uyuyor. Keyifli oldugunda, konuştuğumuzda gülüyor 😊
dvran22 Evremn canım yaa bizde 26 eylül doğumluyuz🤗🤗 benim kızım gündüz bazen hiç uyumuyor geceleri de reflüsü onu rahatsız etmezse uyur ama reflüsü arttığı zaman sabaha kadar ağlar😔
Deryanne omerinannesi0509 biz de 5 Eylül doğumluyuz evet sıçrıyor korkuyor galiba ve de içli içli ağlıyor
Pnr0190 omerinannesi0509 evet.🤦🏻♀️Gazlı bir bebek doğduğundan beri yüz üstü yattı. ona alıştı Allah’tan değilse sırt üstü bir kaç kere denedim sıçramaktan kendini uyandırdı hep.Yüz üstü yine sıçrıyor uykuya Dalana kadar ama kollarını açamadığı için uyanmıyor.
0746 29.09.2019 annesiyim gündüz yarım saat de bir uyanıyor gece de 3 saat de bir uyanıyor güldürdüğümüzde gülüyor gazını yaparken ağlıyor ama artık kendisi çıkartabiliyor 🙏🙏rabbim sağ sağlim uzun ömürler versin hepimizin bebişlerine 🙏
Merve5837 0746 13 Eylül’de benim prensesim Doğdu .Aynı Semptomlar Benim Kızımdada Var Yalnız Değilmişim .Tek Sorunumuz Çok Kusuyor .Bu hafta çok Detaylı Testlerden Geçtik Hiçbir Sorun Çıkmadı Ne Süt Alerjisi Ne Midesel Bir Olay Ama Kusmalarımız Yüzünden Kilo Alımımız Aylık 500 gr oldu
Emineaz Bizde 1 eylül eylülün ilk bebeklerinden oğluşum cok sukur bu ay rahatladik biraz hem uyku hemde gaz yönünden
Umay55 9 Eylül doğumluyuz artık gözleri ile odadan çıkışımı takip ediyor konuşunca gülüyor ellerini emmeye çalışıyor ama tam yakalayamıyor tabiki gündüzleri tilki uykusunda yarım saat zor uyuyor ve malesef meme reddi yaşıyoruz 10gündür
Umay55 9 Eylül doğumluyuz artık gözleri ile odadan çıkışımı takip ediyor konuşunca gülüyor ellerini emmeye çalışıyor ama tam yakalayamıyor tabiki gündüzleri tilki uykusunda yarım saat zor uyuyor ve malesef meme reddi yaşıyoruz 10gündür
Telasemuduresi Eylulebrar olsun. Gece uyuyordur en azından. Biz gündüzleri ful uyku da gece ayaktayiz
Pnr0190 Eylulebrar hangi programdan bakıyorsunuz? Bizde 6 Eylül 2 gün Sonra bitiyor yazıyor.Benim baktığım program Harika Haftalar diye bi program.
miracannesiii Eylulebrar 4 eylül dogumluu gazı var sürekli gülüyor oyuncaklar dikkatini çekiyor gece 3 saat uyuyo sadece 3 saatten fazla uyanık kalıyo uyku sorunumz var
Sibelsahin Bizim 4eylül demişti ama 6sında doğdu nasıl oluyo atak mı yani ben doğdundan beri cekiyorum da 🙃 kırkı ayı derken 3aylık oldu nerdeyse halen aynı