EmirAsaf44 Kullanan varsa memnun mu acaba malum fiyatlar biraz yüksek almak istiyorum ama emin gücü nasıl 11 mi daha iyi 12 mi kullananlar bakabilirler mi
LadyGugu EmirAsaf44 Gayet memnunum. V8’de kullandım, o daha ağır ama ben hafif olduğu için V12’ye geçtim. İkisinin de emiş gücü gayet iyi.
inan-472 EmirAsaf44 12 var bende aşırı memnunum hafifliğinden cekim gücünden ve tüm aparatlarından evi mis gibi yapıyor ve cok pratik
rainayaz EmirAsaf44 ben Philips speedpro Max aldım. Arasında asla fark yok. Dyson’ın fiyatları ucmuş 🥲 öneririm 🙏
EmirAsaf44 inan-472 hafiflik konusunda burda bi kaç kişiden gördüm demişlerdi kırılacak gibi oyuncağa benziyor öyle bi şey yok değil mi
Balliberk V12 kullanıyorum memnunum.Tek problem lazer başlığını ilk denedikten sonra o tozları öyle görmek beni yıktı.Artık tüm evi günde 2 bazen 3 kere süpürüyorum
EmirAsaf44 Balliberk en çok zaten o lazer için merak ediyorum evim müstakil aşırı toz oluyor iki bebek var biri 3.5 aylık daha en çok onlar için istiyorum açıkçası
LadyGugu EmirAsaf44 Yani 3 kedili evde, bazen günde 2 kez ev süpürüyoruz 1.5-2 günde bir hazne boşaltıyoruz ama V8’in haznesi bir tık daha büyük olmasına rağmen onu da 2.5-3 günde bir dolduruyorduk. Benim için hafif olması önemliydi.
inan-472 EmirAsaf44 yok ya ne alaka uydurmuşlar dysonun garantisi var anında değişiyorlar ki video cekmişler dyson bin kere yere fırlatıyor ürünü kırılmıyor yoksa elin cok agrır diğer modellerde
Kuzeymomss EmirAsaf44 Öneriyorum tabiki,bu önermem ile ablamda aldı eniştem de yaktın beni diye söyleniyordu en son😂😂
Themamacita EmirAsaf44 kullanıyorum memnunum ağır olmadığı için yorulmadan bir güzel süpürüyorsunuz. Bir yerş süpürmek için elinize alıncan bi bakmışsınız bütün evi süpürmüşsünüz. Ağır olmaması ve tetiği olmaması kesinlikle avantaj