Deletedmom110 aslında bu haliyle düzeniniz çok güzel, kestim deyince hiç emzirmiyormuş gibi oldu😬 bazı doktorlar çok ezber kesinlikle hep kafamızı karıştırıyor o nedenle en güzeli bebek iradesine güvenmek😊 o konuda içinizi rahatlatayım, büyümeleri harika bir şey, yani her dönemleri çok güzel ama yürüyüp tamamen bağımsızlaştıklarında çok daha rahat ediyorsunuz. Kızım 6 aylıkken dönmeye başladı 6-13 ayları arasında hep dibindeydim, otururken düşmesin, emeklerken kendini çarpmasın, ayağa kalkınca düşmesin vs derlen, ne zamanki tüm bunları güvenle yapmaya başladı ikimiz de çok rahatladık, çok hareketli bir kızım olmasına rağmen bunu söyleyebiliyorum. Komidin ve yatak tepelernde tüm gün. Açılmadkk çekmece dolap yok, her odada özgüece açabileceği çekmeceler ve dolap kapakları var, kısmen özgürlük vermem sıkılmasını engelliyor. Dün komidinlere ben ya da babası olmadan çıkmaması gereltiğini anlattım, bugün bizi çağırarak çıkıyor, komidin yatak ordan diğer komidin ve iniş 😁 yarım saat sıkılmadan bu şekilde, biz de sabırla izliyoruz😊