rose_gold_26 Rabbim daha yaşatmasın inşallah, evet dediginiz gibi yapıyorum, doktorlar 5 dakka veriyor bana onda da bebeğime hep olumlu şeyler söylüyorum asla aglamıyorum yanında içim parcalansa da , sesime hemen tepki veriyor miniğim birden kalbi hızlı hızlı atmaya başlıyor, aramızda öyle bir bağ var ki bunu sadece kızımla ben idrak edebiliyoruz, ilk yanına gittiğimde incecik sesi ile sessizce hafiften ağladı, sonraki 5. Falan gidişim de konuşurken hafif gülümsedi bana , şimdi her gittiğimde güzel şeyler söylüyorum ve her gün ziyaret edip süt sağıp bırakıyorum, bu süreçte elimden geldiğince bilinçli olmaya gayret ediyorum, çok okuyup çok araştırıyorum, rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah, dilerim ki hicbir anne bu süreçleri yaşamak zorunda kalmasın ama prematüre bebek diye de bir gerçeğimiz var maalesef , bu konuda ülke olarak hem çok geride hem de çok cahiliz, hala hastahanelerde kanguru bakımı, anne kokusu mendili veya anne bebek buluşmaları yok denecek kadar az , bebeğin duygusal ihtiyaçlarını görmezden geliyorlar, o minnacık bebek sesime bile muhtaç bunu biliyor ve hissediyorum bir anne olarak , yorumunuz için çok teşekkür ederim