Herkese merhaba , kızlar hiç iyi değilim, gebelik zehirlenmesi sebebi ile 2 hafta önce acilen 28 haftalık erken doğum yaptım, bebeğim şuanda küvezde, Her gün görmeye gidiyorum ve süt sağıyorum, bu süreç çok zor ve yıpratıcı, Her gittiğimde bebeğimle konuşuyorum miniğim hemen sesime cevap veriyor hareketleri ile , henüz çok küçük 860 gr ile doğdu, bu süreç beni mahvedecek gibi , Her görmeye gittikten sonra cenaze gibi oluyorum, ağlamaktan canım çıkıyor, onu öyle korunmasız ve çaresiz görmek ölümden beter, eli mosmor olmuş iğnelerden , artık dayanamıyorum elimde değil, sütüm de azaldı güya sürekli yiyip içiyorum ki süt olsun , bu süreci nasıl geçirdiniz Allah rızası için bir akıl verin yoksa aklımı kaçırcam, esim de iyi değil ben evde hayalet gibiyim, 3 yıldır çocuğumuz olmuyordu, süpriz bir gebelikti, günleri iple çekerken başıma bu olay geldi , psikolojim çok kötü durumda , ben mi abartıyorum yoksa bu süreç herkeste aynen böyle miydi , bugün sofrada yemek yerken bile hıçkırıklara boğuldum, nefes alamıyorum iyi değilim…