Kdm gzmm4738485 bizde de var canım . Çocuk kardiyolog gördü önemli bir şey değil büyüdükçe geçer dedi .
krnrftrmys gzmm4738485 benimde bebeğim yenidoğduğunda vardı ekg çekildi sorun olmadığı söylendi büyüdükçe geçiyormuş
Enlsr gzmm4738485 bizdede öyle oldu kardiyoloji ye gittik delik var dedi kilo aldıkça kapanır dedi ama bilmiyorum işte bu ayın sonundaaa kontrolümüz var
SemAhsen Benim bebeğimde de vardı fakat doktor ilk zamanlar olur biraz zaman geçsin çocuk kardiyoloğa baktırın demişti 20 günlüktü gittik ekg çekti doktor kaybolmuş gitmiş ama kalpteki delik zamanla kapanıyormuş 1 sene sonra kontrol ettirin dedi doktor
motherofLeyla gzmm4738485 bizde mesela 6/1di yani üfürüm 6 değerindeyse sıkıntı olabilirmiş bizimki en düşük 1 değerinde biz 2 kere gittik çocuk kardiyolojiye 2 yaşına kadar geçer kapanır dedi bakalım bide 9.ayda kontrol var sanırım 2 yaşına kadar 3 4 aya bi kontrole gidecez
Hellloooo gzmm4738485 gebelikte görüldü benim bebeğim doğdu doğduğunda da duyuldu ıştrasonla bakıldı falan minicik bir delik olduğu söylendi 6.ayda kapanır çoğu en geç 2 yaşına kadar kapanıyor dendi 6.ayda gittik kapalıydı 1 yaşına muayne verdi 1 yaşında gittiğimizde de kapalıydı doktorum 4 yaşında getir birdaha dedi kontrol amaçlı bakılıyprmuş ama geçiyor yani ben hiç içimi karartmadım çünkü tandığımdada olmuştu onun daha kötüydü tam 2 yaşında kapanmıştı onu düşündüm kapanıcak dedim hep öylede oldu çok şükür
gzmm4738485 Hellloooo bende kafaya taktım bizde görünücez doktoru ufak seziyorum zararsız dedi ama bakalım
Enlsr Prensimm 1 aylıkken doktor kontrolüne gitmiştik kalbini felan dinlerken üfürüm duyuyorum deyip bizi kardolojiye yönlendirdi orda çıktı