FatimaBetul Kızlar kalça çıkıklığı için frejka yastığı kullanan var mı?4. ayımızdayız dün kullanmaya başladık. Kullanıp faydasını gördünüz mü?
Irmakbaskurt FatimaBetul biz kullandık 2 ay boyunca faydasını gördük çok şükür kızımın sağlığı şuan gayet yerinde darısı başınıza inşallah iyi olacağına inanın kalbinizi ferah tutun bol bol dua edin bir de tabiki düzenli bir şekilde kullanın geçmiş olsun 🙏
FatimaBetul Alfa değerlerimiz devlette sağ 59 sol 58 çıktı özelde çektirdik ikisi de 60 üstü çıktı. Ne olur ne olmaz frejka yastığını önerdi doktor. 6. Aya kadar geçmezse alçı en son çare ameliyat dendi. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
FatimaBetul Huma_kus34 Sadece altını değiştirirken 5-10 dakika takmıyorum siz de öyle mi yapmıştınız acaba?
FatimaBetul Irmakbaskurt amin bir ay olduk kullanmaya başlayalı pazartesi kontrolümüz var inşallah düzelmiştir
FatimaBetul Irmakbaskurt evet gittik iki ayrı doktora gidiyoruz biri çocuk ortopedi o çıkaralım frejka yastığını kalça şekillenmeye başlamış dedi bir ay sonra yine kontrol var diğer gittiğimiz genel ortopedi o da evet düzelmeye başlamış ancak takmaya devam edelim bir ay daha dedi biz de şaşırdık ne yapacağımızı🤷🏻♀️ sadece uyurken takacağım sanırım
Irmakbaskurt FatimaBetul çok şükür Allahın izniyle bu bir aylık süreçte iyi geçer inşallah gönlünüz nasıl rahat ediyorsa o şekil yapmanız daha iyi tabi
kizlarimbenimherseyim FatimaBetul ben 7 ay taktım ara kontrol vardı düzeldi çok şükür ocakta 1 yaşına girecek o zaman da kontrol var tak dediyse uyanıkken tak uyurken takma bende öyle yaptım cunku
atikeahmet kizlarimbenimherseyim dereceleeinoz kacti tum gun nu taktiniz. Bizede oberdi gecmzse dger ay takilick gecms olsn
kizlarimbenimherseyim FatimaBetul evet gündüz tak gece takma yine iyisin düzelmiş bak biz 7 ay uğraştık düzelmeyecek diye çok korktum ama çok şükür düzeldi
zeynoese Çok geçmiş olsun benim de kızımda kalça çıkığı vardı.Bir aylık süreçte kullandık iyileşti.Bize de uyurken kullanin denilmişti önlem amaçlı şükür geçti.
FatimaBetul zeynoese sağolun size de geçmiş olsun sevindim düzeldiğine.ölçüleri kaçtı hatırlıyor musunuz?