kizlarimbenimherseyim FatimaBetul evet gündüz tak gece takma yine iyisin düzelmiş bak biz 7 ay uğraştık düzelmeyecek diye çok korktum ama çok şükür düzeldi
zeynoese Çok geçmiş olsun benim de kızımda kalça çıkığı vardı.Bir aylık süreçte kullandık iyileşti.Bize de uyurken kullanin denilmişti önlem amaçlı şükür geçti.
FatimaBetul zeynoese sağolun size de geçmiş olsun sevindim düzeldiğine.ölçüleri kaçtı hatırlıyor musunuz?
atikeahmet kizlarimbenimherseyim dereceleeinoz kacti tum gun nu taktiniz. Bizede oberdi gecmzse dger ay takilick gecms olsn
kizlarimbenimherseyim atikeahmet tam hatırlamıyorum ama 58 55 felan di düzeldik ama çok şükür doğduğundan bu yana baya cekmistik şimdi 10 ayligiz
kizlarimbenimherseyim atikeahmet amin sizinde düzelir caninizi sıkmayın zor bi süreç evet ama bebegin sağlığı icin takmayı ihmal etme sadece gece uyurken takma ben öyle yaptım çünkü çok sık uyaniyordu dönmedigi icin
Huma_kus34 atikeahmet cok hatırlamıyorum ama biri 40 larda dıgerı 50. Sayılarında falandı pavlıkde kullandık frajkada kullandık
Irmakbaskurt atikeahmet pavlik kullanmadık ilk Tübingen ortezi kullandık bizim sol alfa 58 di sağ normaldi