eda_hydada Kızlar memnunmusunuz şeker oranı muhabbeti falan var bebeğim hıpp içiyordu birden içmemeye başladı aptamile geçtik içiyor ama şeker oranı falan denince içime kurt düştü bir aydınlatırmısınız
aysmom1 eda_hydada ben doktorumuzun onerisi ile kullanıyorum. Kızım 3 aylık, bu zamana kadar memnunum. Max 2 gün kaka yapmamistir, ciddi bir gaz veya kabızlık sorunu da olmadi. Anne sütü ile destekleyerek mama veriyorum, kilo alımı ve boy artışı da iyi.
bademli_puding eda_hydada kızıma aptamil kullanmıştım gaz kusma sorunu olmadı tadıda anne sütü gibiydi çoğu kişi şekerli diyor ama değildi hatta şuan oğlumu emziriyorum sütüm daha tatlı 😁
Benimdunyamm eda_hydada doğdugundan beri aptamil kullanıyoruz 800 gr 400 küsür olmuş bıraktım bebelac geçtim arada 200 tl fark var resmen diğer mama larla aynı aptamil şeker oranı fazla değil bence
eda_hydada aysmom1 benimki emmeyince sütüm kesildi 4 ay emzirdim ama mama ve emzirme şeklindeydi cevabın için teşekkür ederim geçen ay uzama olmamıştı ve az kilo almıştı inş bizimkinede yarar
eda_hydada bademli_puding hıppte 7.0 şeker Aptamilde 7.8 şeker oranı olduğu için öyle diyorlar sanırım içerik karşılaştırması yaptımda aptamilde vitamin oranları daha yüksek belki onlara oranla daha yüksek şeker vardır bende aptamille devam edeceğim sevdide çok teşekkür ederim cvp için
eda_hydada Benimdunyamm bebek hareketli olunca zaten almıyor bazı bebekler üşenger oluyor mesela ablamı bebeği gibi canı isterse yürüyor kiloluda benim bebeğimde kurt var sanki döne döne salonu turluyor oda almaz sanmıyorm
abcdef0000 Ben de doğduğundan beri Aptamil kullanıyorum bi sorun yaşamadık gelişimi vs iyi gidiyor çok şükür
eda_hydada Annebebek7 üstünde sadece aptamil yazanınj aldım oda aşırı gaz ve kabızlık yaptı tekrar hıpp combiotice geçtik şuan iyi içiyor zaten ek gıdayadq başladım 2 öğün ek gıda diğer zamanlar mama şeklinde ilerliyoruz
Annebebek7 eda_hydada hipp organik combiotik beneğimin gaz sancısını bir anda kesti gerçekten peki kilo aldırıyormu sizde benimki az içiyor
Annebebek7 eda_hydada bir de mamayı sevdiğini nasıl anlamıştınız benimki biberonu istemiyor ağzına alınca bitiriyor hippi , kaşıkla verince içiyor ama zor içiyor sıvı olduğu için ne yapmamı tavsiye ederisiniz
eda_hydada Annebebek7 ben doğduğunda sma almıştım fena gaz yaptı hemen hıppe geçtim şükür 4 ay fazla gaz sancısı çekmedi evet başta benim bebeğimde almıyor ama alınca güzelce içiyor sanırım besleyiciliği güzel tok tutuyor doktorumuzda hıpp güzel dedi hatta ben içmediğinde uykusunda veriyorum içiriyorum mamayı deneyebilirsiniz