SevimliHayaletCasper Mirrannnmardin ay duyda inanma. Kocan eve gelmeden evi temizletebilirdi bi telefona bakar sende üstünden kalan yerleri beğenmediğin yerleri tekrar silerdin. En azından kuş boklarıyla uğraşmazdın
Katun SevimliHayaletCasper alt tarafı kuş pohu yani ahshqhhah hanfendi amuda kalkarak yıkayacak sanırım🤣
Berraa_54 Mirrannnmardin kız 😂😂alt tarafi süpürüp silecen evin büyük deilse bitirirsin ya kasma kendini olmadı iki gün uğraş tabi evden ayrılırken dağınık birakmadiysan kolay bence
Katun Mirrannnmardin hepsi hayret eder çok titiz oluşuma temızlıgıme senin gibi kimse yok derler Senin gibi kimse yoksa neden foruma danışıyorsun ki? Git ve kuş şeylerini tellemekle başla işte😁
SevimliHayaletCasper Katun kız kendisi bangır bangır bağırıyor kocam kocam diye çok zenginiz aşırı zenginiz bana şunu yaptı bunu yaptı bilmem ne. Ama icraata geldimi yok zlxlvmv
Katun SevimliHayaletCasper Kimsenin işini beğenmezmişya ondan zaaarr ki😁😁 Mirrannnmardin Allah biliyor kime ne vereceğini sanırım Ahehahshqhshq ya ne alaka ne alaka
SevimliHayaletCasper Mirrannnmardin karı işlerine alet edemem vala hiç zaten başı dolu kafası yorgun beş dakıka kafası kasıcak vakti yok Kız 50 gün tatil diyon yaa ahahah siz tatildeyken telefonu alacak eline yada sen diyeceksiniz ki Şu gün şu eve gelin buuu alcclckv
SevimliHayaletCasper Mirrannnmardin hahah bunu diyeceğine adım gibi emindim klasik rabia işte slxmvvlvvm
1aysekaplannnn Mirrannnmardin ben gitmeden önce temizlemistim geldigimde aynısı gibi temizdi az toz olduysa olmuştur seninki nasıl okadar battiki balkon hariç .benim balkonum cam balkon olduğundan bı camalr yağmur yagdigindan batmisti içerisi yine temizdi
Humeyra66 Mirrannnmardin Stres yapma hemen bir kabasini alsaydin heryerin sonra yavaş yavaş yaparsin Allah kolaylik versin.
Mirrannnmardin Katun ergen gibisin kus boku için sadece temızlıkcı tutsaydın diyorsun ne gerek var ben kendimi kötü hissederim bikere öyle
Mrvsmt2502 Mirrannnmardin evde daha ustalar var eve gidemedim annemlerde kalıyorum pazartesi bitecek sonra ev boyanacak sonra temizliğe başlayacağım 😕 işim çooook. Sana da kolay gelsin başlamış iş bitmiş iş derler bir an önce biter inşallah 🥰
leopar Mirrannnmardin mardinde senden başka kimse temizlik yapmıyor mı sen kimsin söylede geleyim bakayım evine 😂😂😂😂daha temiz kimse yokmuş seni kim böyle kandırmış 😂mardinin neresindensin