Ececec kremin adı yok :)) içinde kükürt ve vazelin olduğundan emin olduğum ama bazı aktif içerikler ve bu içeriklerin kullanım oranı doktordan doktora değişiklik gösterse de dermatologlar bu kremi kendileri hazırlıyor veya eczaneye hazırlatıyorlar. Eğer İstanbul’da iseniz biz Küçükyalı delta hospital dermatoloğu Vildan hanıma muayene olduk ve geçene dek bizi takip etti. Bazı hastalardan duydum, bir hasta şikayet ediyordu, biz de bu kremi kullandık ama zerre fayda görmedik diye (devlet Hastanesi’ne gitmil sanırım Göztepe) ardından Vildan hanıma gidip o un karışım kremini kullanmış ve iyileşmişti. Eşim, Ziver diye bir tablet kullandı ancak ben emzirdiğim için benim kullanmama izin vermedi, eşim zaten çok hızlı iyileşti, aslında ben de iyileştim ama ben korkudan kremi fazla sürmekten ve kükğrtlü sabunla yıkanmaktwn bu sefer bende kükürt alerjisine bağlı döküntü ve kaşıntı oldu ki bu beni iyice panik yaptı eyvah uyuz geçmedi diye.. bu kremi ben, annem ve kvalidem de kullandık ki onlar hasta değildi ama bulaşıcı olduğu için onlar da önlem olarak bu kremi kullandılar, bebeğime de bulaşması ama yine önlem olarak metrşn losyon kullandı. Tedavimiz çok kısa sürdü.