eymenin_annesi34 Siz yokken kayınvalideniz ya da kayınbabanız ya da görümceniz ya da kendi ailenizden birileri çocuğunuzu siz yanında yokken bir yere tek götürebilir mi işte dışarı çıkarmak için gezmek dolaşmak için vs 🙄
Birdunyabircennetannesi eymenin_annesi34 Değişir bu durum Eşimin ailesine hayır diyorum çünkü kendilerine sahip çıkamıyorlar Ama bizimkileri arayıp alın ne olur biraz gezdirin az dinleneyim diyorum😅
Elfgrn eymenin_annesi34 Hepsi olmasa da içinden seçerim bilirim ki bakıp bakmayacagina ne kadar dikkatli olduğuna ki şöyle düşününce çoğu kişiye teslim edemem ama güveniyorsam gözüm kapalı veririm.
Yarim_Kilo_Kiyma eymenin_annesi34 Niye götürmesin ki🤔🤔 Bizim genelde babaannesi halası götürüyor. Sabah bir tur yaparlar birde akşam üstü genelde yürüyüşe giderler, parka giderler
eymenin_annesi34 Birdunyabircennetannesi bemde aynı Olcam sanırım ben gibide gelinim olcak diye korkuyorum hahaha
eymenin_annesi34 Yarim_Kilo_Kiyma biz sanırım başta çok sorunlar yaşadığımız için ve çok fazla kırgınlıklarım olduğu için yapamam gibi 😒
Birdunyabircennetannesi eymenin_annesi34 Sorun bende değil maalesef eşimin ailesinde sorun Hiç aramazlar sormazlar gelmezler özlemezler torununu neden vereyim ki Nasıl güveneyim Mesela bazen gidiyoruz çocuğa hiç bakmıyorlar yani bakmak zorunda değiller ama yani acayip geliyor Bizimkilerde tam tersi efsane düşkündür annemlere gidince çocuk benim değilmiş gibi oluyor bu yüzden de güveniyorum Yani aslında kayınvalidem de böyle olsa ona da veririm
Yarim_Kilo_Kiyma eymenin_annesi34 Bizde yaşadık ama onlar zeytindalı uzatınca laflarımı söyleyip 😁 barıştık Bir saat bile çoçuğa baksalar faydaları oluyor vallaha. Kendi annem il dışında yaşıyor çünkü.
Elfgrn eymenin_annesi34 öyle gerçekten az çok zaten biliyorsun kime verip vermeyeceğini eşimin tarafina zor veririm ama kendi ailemden çoğuna veririm iki sonra arasındaki fark çok büyük çünkü
eymenin_annesi34 Birdunyabircennetannesi aksine benimde kayınvalidemler çok acayip düşkünler başka şehirdeler ama yine de çocuğu çok özlerler çok severler ama işte biz başta sorun çok yaşadık bu yüzden sanırım 😒
Birdunyabircennetannesi eymenin_annesi34 Sizin sorununuzu çocuğunuza yansıtmayın naçizane tavsiyem Eğer gerçekten babanelik dedelik yapabiliyorlarsa bence izin verin çıkarsınlar sizde o süreçte dinlenmiş olursunuz
elmaliturtam eymenin_annesi34 yani çok şükür gözleri gibi bakar her iki tarafta sizin güven probleminiz var ise siz daha iyi bilirsiniz önemli olan çocukların güvenliği.
eymenin_annesi34 Birdunyabircennetannesi evet aslında çocuğumda bilse oda içinde kinle nefretle büyür böyle olsun istemem, ama bazen kendimi tutamıyorum onu fark ediyorum kendimi frenlemeue çalışıyorum onlarda babaanne dede sonuçta olsun diyorum ya da halası mesela ama işte yaşadıklarım gelince aklıma tutamıyorum kendimi 😒
ezgikrby eymenin_annesi34 asla 😂 kendi ailem de bilir korktuğumu onlar bile çok nadir götürür zaten 8.5 aylık kızım da bana bağımlı hemen ağlıyo ama karşı tarafın ailesiyle asla göndermem bi yere 😂 zaten tayinciyiz iyi ki uzağız diyenlerdenim 🫶🏻 kendi bebeğimi kendim büyütüyorum 🧿🦋 böylesi çooook daha iyi psikolojik olarak da hdjd
eymenin_annesi34 ezgikrby şey diyorum bazen oğlum herkeste ağla bitek annende sus olur mu annene düşkün ol falan 😂😂
ezgicenk eymenin_annesi34 ben olmadan dışarı çıkarmayı bırakın evde yalnız bile kalamazlar. Ya babası ya ben olmalıyız kesin.