Efemveben Molfix sleepy kullandım sızdırma yapıyordu baby turcoya gectim ama geceleri o da sızdırıyor sızdırmayan bez önerilerinizi bekliyorum
Laydaren Efemveben Erkek bebekler için sızdırmayan bir bez olduğuna ben inanmıyorum. Hepsini ve hepsinin her bedenini denedim. Hatta acaba ben bez bağlamayı beceremiyor muyum diyerek bez bağlama videoları da izledim. Primanın gece külot bezini de aldım. 5-6 gece ooo sızdırma yok çok iyi dedim sonraki gün o da sızdırdı.
Meri06_ Efemveben 3 aydır molfix kullaniyorum hic durduk yere sızdırma yapmadı erkek cocugum var ha degistirmeyi unutup fazla altinda durunca artik bezde idrar saklayacak yer kalmayinca bi kac kez cikti ve kilo alipda bezin bedenini degistiremeyince elimizde bitmeyen kucuk paket olunca bitene kadar kullandik ondada surekli sızmadı bir iki sefer
Sinem01 Efemveben BİM’in bezini bende kullandım memnun kalmadım daha çok lastiklwri sıkı iz yapıyordu
Z_m_K Efemveben bence 6 numara kullanabilirsiniz. 11 kg kızım için geceleri 6 numara kullanıyorum. Hiç sızma problemi yaşamadım. Baby turco, sleepy ve pure baby dönüşümlü hangisi denk gelirse onu kullanıyorum.
Efemveben Laydaren çözüm yok diyorsun 🙁primayı cok kücükken kullandım evet hep sızdırdı o da baska bildiğim marka da kalmadı
Beyzanrrrr Efemveben sıkı olsa pişik yapar kızartr Sanrm bağlamasını bilmiyor gayet güzel bi bez hemde uygun küçük paket alıp deneyebilirsin
Laydaren Efemveben Hepsini denedim, hepsine uzun uzun fırsat verdim. Oğlum 19 aylık ve ben bulamadım 😊 şimdi yalnızca rahat mı, lastikleri sıkıyor mu, poposunu kızartıyor mu ona bakıyorum saldım aldık bu sızdırma işini 😂
Nazendece Efemveben sleepy kullanıyorum nasıl kullanıyorsunuz bilmem ama akşam 9dan önce mama verirken altını değiştirip yatırıyorum ve gece de kalkınca mama verip altını degsitiriyorum sleepy natural hiç öyle bişe yaşamadık kızım tabii ama çok durunca mutlkaa her bez sızdırma yapacaktır gece kalktı da bile bez baya kabarmış oluyo nasıl değiştirmim sizinki gece kalkmıyorsa sabah kalkar kalkmaz hemen değiştirin
Efemveben Nazendece ben uyurken değiştiriyorum ama bezde çiş yok hep sızmış oluyor bez bombosken bile
gktgsm Sleepy, şok ve bimin bezlerini kullandım hepsindende çok memnun kaldım ama ben dolmasını beklemeden hep değiştiriyorum canım hiç sızdırma gibi bir şeyle karşılaşmadım