ezgikrby Emzirirken bu kahveyi kullanan var mı kızlar, ya da bi zararını gören, sütüm kesildi, bebeğe alerji yaptı diyen ? 😂 çok kullanmak istiyorum ama emziriyorum ve bebeğim 8 ay 14 günlük bi zararı olur mu kararsız kaldım açıkçası 🤷🏼♀️
Gokyuzumm ezgikrby Ben düzenli kullandım bı kutu bitirdim emziriyorum da bebeğe bi yan etkisini görmedim. Tek sorun kahvenin faydasını da görmedim. İştah kesiyor ağız kuruluğu yapıyor çok fazla su içmeyi sağlıyor vs vs bende pek olmdi 🤦🏻♀️😅
Aloneeee ezgikrby kullanmadım. Ama bu tarz ürünleri emzirirken kullanmamanızı öneririm. İllaki süte geçecektir. Bebeğinizi de zayıflatırsa 🫣 riske giremezdim
Mlkkrm ezgikrby Olur yıgenımde alerji yaptı hastaneye yatırdık eve zayıflatıyo kaynanam bunla 15-18 kilo arası verdı gerıde almadı ama zararlı
ozlem3434 ezgikrby Emzirirken kullanılır mı bilmiyorum ama ben kullandım bir ay bağırsaklarımı mahvetti aşırı kabızlık yaptı evet kilo verdiriyor ama bıraktıgınızda fazlasıyla alıyorsunuz bunun yerine yediklerinize dikkat edip elinizden geldiğince hareket edebilirseniz daha kalıcı ve daha sağlıklı kilo verirsiniz
ezgikrby cahillesohbetikestim ben de çok sık görüyorum arkadaşım aldı ama hem düzenli kullanmıyo hem de emzirmiyo 😂 çok merak ediyorum etkili bi ürün ama emzirirken sıkıntı olur mu
ezgikrby Aloneeee ben de o yüzden çok kararsız kaldım ya bebeğe zarar verir ya da süt kesilir diye korkudan 😂
Mlkkrm ezgikrby Evet canım birde aklında olsun trendyoldan alma ordan sahte çıkabiliyor gercek satan instagram sayfaları al suten kesince ama
Mlkkrm ezgikrby Hem arkadasım emzırerek 25 kilo verdi tatlı ve ekmegı cıkardı hayatından gunde 3 lt su aksam 7 den sonra yemedi ve gunde 1 saat yurudu
ezgikrby Mlkkrm ay yok o zaman hiç almamak en iyisi hem o kadar fazla kilom yok benim şöyle 5-7 kilo 😂 diyet yapayım bari çok üşeniyorum ama 🫠 bende de zayıflatan bi toz var çok etkili ama asla emzirirken kullanılmıyo o da o yüzden bunu merak etmiştim
ezgikrby Mlkkrm ben de arada aralıklı oruç yapıyorum çok iyi geliyo aslında ama dayanamıyorum sonra bozuyorum Hataylı damarım diyete müsade etmiyo jsjdl
ezgikrby maveraben formix elma armut diye bi toz ama trendyol satışı falan kaldırıldı biz onu Kdz. Ereğli’de görev yaparken bi aktardan almıştık şu an aktar direkt adrese kargo yapıyomuş ama daha 3-4 gün önce bi arkadaş için aramıştık
ezgikrby maveraben ve sabah aç karnına 2-3 kaşık yoğurtla tüketiliyo birkaç gün içinde de aşırı tokluk hissi veriyo yemek isteseniz de yiyemiyosunuz fazlasını çok iyiydi