@bisenakillisinzaten benim kız 10 buçuk aylık 2 aile de uzakta olunca görüntülü konuşma oluyor gün içinde sürekli tvyi şu şekilde açıyoruz dizi olduğunda çay çerez vs salondaki masayı ayarlarız kızımı da mama sandalyesine oturtup TV’ye arkasını veririz ona da meyve saati yaparım oyunlar oynatırım ara ara dönüp arkasına bakar ama dikkatini çekmeyi başarırım haa çok bakıyorsa hiç ilgiyi çekemiyorsam hemen kapatırız buda her akşam olmaz haftada 2 yada Max 3 gün ayrıca telefondan izlettim gün içinde Max 10dk o da boğazları kızardı ateşi vardı halsizdi uyumuyordu yemiyordu tepemden inmiyordu ben kendimi dinlendirmek için açtım sadece Ali babanın çiftliği videosunu hayvanların seslerini taklit ederek öğretici olsun diye o da değişiyor haftada 20dk belki yarım saat onun dışında kelimesi baba dede gel dur ah vah 😆 ayrıca şunu da söyleyeyim kaynanamla görüntülü konuşurken sürekli bir bir biri birine bakar bakar durur diye söylerdi sürekli bende evde tekrar ederdim belki 50 belki daha fazla tekrar olmuştur onu söylemeye başladı sanırım ilk cümlesi bu olabilir biy biy biylen ba ba Ka diyor 😆😆