uykucukoalaa Sorum yukarıda. Bir yer ile görüştük v15 i onermemis eşim söyledi şimdi. Nedenini bilmiyorum v11 güzel diyormus ama bende onu istemiyorum v12 daha güzel geliyor lazer başlık şart benim için sizce hangi model
Hariybo uykucukoalaa bende v12 veya 11 alırdım v15 hem tetikli hem daha ağır fiyat olarakta daha fazla
Kuzeymomss uykucukoalaa v12 kullanıyorum çok memnunum. V15 için ağır diyorlar ve bir süreden sonra tetik zorluyormuş sanırım. Fakat ablam mağazasına gittiğinde v10 da çok önerilmiş
Selimikomom uykucukoalaa lazer başlık şartsa o zaman v12 tetiğede basmanıza gerek kalmıyor. Lakin haznesi çok küçük hemen doluyor sürekli boşaltmanız gerekiyor v15de ise hem ağır hem tetiğe basılı tutman gerekiyor ve fiyatıda çok fazla bende v12 tercih ettim
uykucukoalaa Kuzeymomss benimde en çok içime sinen v12 gibi. Ağırlık önemli ya zaten zayıfım hemen yoruyor beni ağır makineler elimdeki mesela Philips kablolu çok hantal kan ter içinde kalıyorum 😂
uykucukoalaa Selimikomom hazne boşaltmak uğraştırıyor mu yani günlük bosaltirsam sorun etmem de 😂 bide şarjı nasıl memnun musunuz
Meryemgundogdu V15 kullanıyorum ben çok memnunum fiyatları bu kadar artmadan almıştım. İyi ki almışım diyorum her seferinde🤩
uykucukoalaa Meryemgundogdu evet şuan gereksiz pahalı bende bı arkadas yurtdisindan getirip satış yapıyor ondan alacağım daha uyguna satıyor v11 i 9 a veriyor düşünün 😂
Selimikomom uykucukoalaa günlük değil her odada boşaltman gerekiyor😅 benim evim 260m2 eko seviyede çalıştırınca her odayı süpürebiliyorum. Yanımda çöp poşeti oluyor boşaltıyorum işe devam ediyorum
Meryemgundogdu uykucukoalaa aaa çok iyiymiş valla kaçırmayın. Ama herhalde yurtdışı ürünleri servis vs işleri kabul edilmiyor diye duymuştum
uykucukoalaa Selimikomom ayy saçmalamaaaa 🤣 o da kötü yaaa o kadar nasıl küçük yaparlar anlamıyorum sanki çok ucuz ürün 😂 benim evim 135 M2 bende mi her odada değişcem yaa🤣
_MiracEfe22 uykucukoalaa v15 kullanıyorum bir yıla yakın bir süredir sadece bir iki gün zorlandım tetiğine basılı tutulduğu için ama hazne olarak evimi birkaç kez rahatça süpürüyorum yinede dolmuyo tavsiyem v15
uykucukoalaa _MiracEfe22 tetik olayı beni düşündürüyor bide ağırlık meselesi kendim çok zayıfım gerçekten hantal bişeyle yapamam hemen yoruyor beni evim de büyük 😬 çok kararsız kaldım gerçekten haznesinin büyük olması güzelmiş ama
_MiracEfe22 uykucukoalaa bende çok çabuk yorulan bitkin düşen biriyim ama ağırlığı beni yormuyo öyle abartıldığı gibi değil
uykucukoalaa Selimikomom çok kararsız kaldım ya v11 nasıldır acaba 9 a veriyor tanıdığımız sıfır ama lazer yok işte 😂😂
Zeynep344 Meryemgundogdu bende çok görüyorum bu yurt dışı ürünlerini çok ucuza satıyolar ama neden öyle anlam veremedim bi türlü bu sebepten mi acaba
uykucukoalaa Meryemgundogdu AA bunu ben bilmiyodum bu kötü oldu ya ama çok da uygun v15 i 15 bine bırakıyor tanıdık diye 😂
Benisahtesevme2 uykucukoalaa 15 al canım bazen satış elemanları ellerınde kalan ürünleri satmaya çalışır Kullanıcısı olan biri olarak çok memnunum Bir süpürgeden fazlası bence😂
uykucukoalaa Benisahtesevme2 yani son sürüm neden kötü olsun bende o mantiktayim😂 v15 e 15 bin liraya Alicam yurtdışından getirdi bı tanidik baya uyguna satıyor v11 i çok ısrar etti ama ben beğenmedim ya lazeri falan yok 9 bin di