Nurcanben Arkadaşlar biraz komik olcak ama bir şey sorucam bu bebekler kaç aylık olunca mesela biri çok yüzünü yaklaştırdı nefesini verdi midesini bulandirip dönebilir başka yöne rahatsız olduğunu belli edebilir
cicekannesi12 Nurcanben ay bende ne yazacağımı bilemedim😂 sanırım görmeye tamamen başlayınca yada 4 aylık süre ideal olabilir emin değilim bende merak ettim şimdi
asude01 Nurcanben kızım herkese kokuyor dediği için kimin kötü koktuğunu ben bile anlayamıyorum sanırım parfüm vs gibi kokularda ona kötü geliyor ( 3 yaş) 😃
Nurcanben Tombikdonerartikcokpahali of ben dikkat ediyorum zaten nefesimin gideceği kadar yaklasmiyorum ama yaklaşan kişilere de bir şey diyemiyorum o sıra umarım en kısa zamanda bebeğim ağlar yüzünü eksitir falan ancak öyle anlicaklar sanırım 😂
Alminazli Bebegi bilmem ama benim kızım 3 yaşında ağzı kokan biri yaklaştımi yanına teyzesi halası amcası fark etmez iyy leş kokmuş ağzın diyo😁
Nurcanben Alminazli o yaşlarda evet öyle oluyorlar ama henüz kızım 2 ay 14 günlük ve malesef sürekli bebek olduğunu unutup cocugumun dibine kadar giren insanlar ölüyor ve deli oluyorum
Nurcanben acemiann valla bana göre büyük bir dert bebeğim 2 aylık ve onun bebek olduğunu unutup ağzının içine girerek konuşanlar oluyor aşırı rahatsız ediyor bu durum beni sürekli herkese de aman öyle yapmayın diyemiyorum zaten desemde pek anlayan olmuyor
Nurcanben asude01 evet yegenimde en ufak kokudan kaçar herkesinde yüzüne çatır çatır söyler kokuyor diye
Masmavii Nurcanben Üç yaşında. Sevmediği insanlara suratını büzüştürüp koşarak ya bana ya babasına geliyor. Öncesindede ağlıyordu. 😂
PamukPrensesannesii Nurcanben Benim 14 aylık kızım öpen kişiyi eliyle ittiriyor ama engel olamıyor buna rağmen 😅
Deletedmom_106 Nurcanben kızım 2 yaşından beri kendini çok güzel koruyo öptürmüyo sevdirmiyo hamdolsun 😂
Alminazli Nurcanben sizi çok iyi anlıyorum insanlara laf anlatmak çok zor o kadr anlayışsizlar ki pandemi zamni doğum yapmıştım yasaklar olduğu dönem hatta o zamn bile insanlar içine giriodu çocugun
acemiann Nurcanben insanlar düşünemiyor ya şaka yaptım tabi önemli konu kolik bir bebek annesi olarak herkes bebeğe el atıyor bazen valla ben de tedirginim
Deletedmom_106 Nurcanben yapma kızım aaaa çok ayıp diyorum ama içimden aferin sana yaklaştırma ohh diyorum