Merve1201- Merhabalar anneler elimde sıfır hiç kullanılmamış mama sandalyesi var oğluma aldıktan sonra farklı bir renk beğendiğim için yenisini aldım bunu iade süresi dolduğu için gçnderemedim sıfır kutusunda sandece kontrol etmek için açtım
[silindi] Merve1201- Mutluresim.com a fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz 💜
hayalperest2310 Merve1201- e bebekte bu model 280 lira siz ne kadara almıştınız ki grisini daha yeni aldım
hayalperest2310 Merve1201- iyide şu an bile o kadar değil kargoyla bu kadar oluyor e bebekten almak daha mantıklı tabiki de kullanılmamış paket de olabilir ama ikinci el oluyor otomatikmen 🙅🏿♀️
Kepekekmegi Merve1201- 310 a alıp 320 ya satmak da ne bileyim her ne kadar kullanılmamış olursa olsun 2. El sonuçta
Merve1201- Semaaa39 tabiki isteyen istediği yerden almakta özgür ben aldığım fiyatın altına hiç kullanmadığım ürünü satmak istemem benimde bebeğim var ihtiyaçları oluyor o zaman da bu şekilde indirimli olsaydı daha avantajlıydım ama malesef pahalı bir fiyata aldım bende ekstra olarakta kargo ücreti de verdim ben
Merve1201- hayalperest2310 olabilir bu kadar indirimliyken almadım malesef almak isteyen istediği yerden alabilir