_Serenity16 [silindi] Evi süpürdüm Makinayı boşaltıp yerleştirdim Kızıma yemek yaptım Çamaşır astım Çamaşır katladım Akşam yemeği yaptım Kızımı banyo yaptırdım ve şimdi yeni uyudu.🫠
2boymommy [silindi] amaaannnn ne yaptin peki nasil gectiniz uykuya ben bazen delireCek gibi oluyorumda🤣
[silindi] 2boymommy Yani bazen çıldırmalı, bazen sakin, bazende ahhhg yeter beeeeeeeee modunda günü bitiriyoruz. Dışarı çıkarıyorum belki bayılır falan diye. O bile işlemiyor 😵😀
Burcumstk nerops sorma yardım eden yok arkamdan laf ederler gelmeyin dedim bende evim madem pis dağınık gelmeyin dedim yani 😂
[silindi] Uykularharamolduu buyuttum dedigime gore 8 aylik degil dimi 8 yasinda 🤣 yoksa tabiki mumkun degil 8 aylik ve 4bucuk aylik olmali asdfg😊
Burcumstk Burcumstk ben zaten evden çıkamıyorum gitmiyorum kimseye banada kimse gelmesin beğenmiyorlarsa 😂😂
Dilara2626 Kızlar benim kızım iki buçuk aylık kahve içmeyi özledim kolik de bir bebek uykularımız da çok yok kahve felan içebilir miyim ben ya lütfen cevap
Esruli Dilara2626 ben de içmiyordum uzun zamandır bugün görümcem yaptı kaçamak yaptım akşam uyumaz diye korktum ama uyudu sabah içsen akşama etkisi gider bence kahvesini az koy sen yine de nolur nolmaz
3ccukannesi [silindi] ben bugün ki tempo mu yazsam yemin ediyorum benim yerime okurken yorulur sunuz😀😃
3ccukannesi [silindi] kesinlikle zor ama binlerce kez şükürler olsun 2 si anaokuluna gidiyor biri 10 aylık çal oynasın vur patlasın😃😅