yildizmom-2023 Themom00 1 tane çocuğun var ve sen hangi değerin hamile olup olmadığını gösterdiğini bilmiyor musun. onu geçtim internette yazıyor bu bilgi
delirmeceler Themom00 aynı değerlere sahip olup 12.ci günde bir anda beta hcg tavan yapan ben şuan ikiz annesiyim
Tombikdonerartikcokpahali Themom00 olmasını mı isterdiniz? Üzülmeyin istemiyorsanız da cidden hamile değilsiniz 🤣
Themom00 Tombikdonerartikcokpahali asla ama asla istemiyorum kesinlikle test olana kadar ödüm kopuyordu ikinciye asla hazır değilim ve bir sorum daha var adetim 8 gün geçti geç döllenme mümkün müdür acaba
Tombikdonerartikcokpahali Themom00 yoktur canım benim zaten 5 den yukarısı sayılır seninki tamamen yok
Leylamoznur Themom00 canım mümkünsür 8 gün geçti kanda negatif 12 gün bidaha verdim hamileysim suan kızım 4 aylık
Themom00 Tombikdonerartikcokpahali doğumdan sonra 7. Aydan itibaren düzenli regl oldum bu ay böyle 8 gün geçti çok korktum neden acaba ya
Kuzeytoo yildizmom-2023 bilmiyor musun sorunun cevabına nokta değil soru işareti olur. Sen de evlisin çocuğun var bunu daha öğrenmedin mi ? İnternette de yazıyor tabi 🤫😘
yildizmom-2023 Themom00 o saatte burdan cevap beklemek yerine ordan daha kısa sürede o bilgiye ulaşabilirsiniz 😉 yinede siz bilirsiniz
Themom00 yildizmom-2023 cevap beklemedim gördüğünüz üzere sağolsunlar hemen yanıtladılar benimde içim rahat etti pimpirikliyim demişim yukarda iki üç kişi aynı şeyi söylese rahat edeceğim ki öyle oldu internetteki bilgi karmaşasında vakit kaybedeceğime tecrübeli bilen insanlardan yardım istedim ne var bunda ayrıca burası birbirimize soru sorabileceğimiz bi platform bunu sormuşum ne var bunda okuyup geçseydiniz cevap vermek zorunda değildiniz e onu sorma bunu sorma niye buradayız o halde size de soru beğendiremiyoruz
Themom00 Leylamoznur inanmıyorum içime kurt düştü şuan korunuyor muydunuz 😢ve bu sonuç çıktığında adetinize ne kadar vardı
Peripellaa Aynı durumdayiz seninle canım bende tam günümde adet oluyordum gecikince aklım çıktı kan.testi yaptırdım 0.100 benimkide🤣 hamile değilsin diyor doktorum hala evde deliren ben söktürücü verdi bana bakalım inşallah gelir ya
Leylamoznur Themom00 kuzum korunma denmez çekilme yöntemi bizimki ama reglimden 6 gün geçmişti pardon çıkmadı 12 gün geçince tekraryaptım gebeydim