Asporceee eğer herhangi bir hastalığı yoksa evin nem dengesini sıcaklıgını sürekli kontrol edin. gece 21-22 dereceyi geçmesin. Nemi de %50 civarinda tutun. Serum fizyolojik ile yıkama yapın, beneğin kafası yan cevrilip sabitlenir bir burundan sıkın ve diğer delikten cıksın sonra sırtını hafif hafif pıt pıtlayın elinizle. sonra diğer delikten aynı şekilde. çekim yapmayın, bol bol yıkama yapın. evinizi sık havalandırın. Burun yıkama yaptıktan sonra emzirmeye çalışın. siz c vitamini ve ıhlamur tüketin. bol su için. (4 lt kadar) Bebeğinizin göğsüne 1 damla çörek otu yağı ( eczanede satılanlardan soguk sıkım) sürün. her gece. Ayrıca instagramda glutensizdunyacom adresinde sarımsaklı zeytinyağ tarifi var onu deneyin ben bebeğime hepsini yaptım.( 1 sarımsak püresi azcık zeytinyağında bekletip sadece yağ kısmını sürün ayagına ve pamuklu çorap giydirin aala streç vs kullanmayın hava almalı öncesinde kendi el bileğinizde denerseniz tahriş riskine karsı önlem amaclı daha iyi olur size dokunursa bebeğe uygulamazsınız. zaten minicik damla sürseniz etkisi olacaktır. Sarımsaktan çekinirseniz zeytinyagı ile çörek otu ikisini de ayak tabanlarına sürebilirsiniz. Dogdugunda burnu tıkalıydı ve sonra hırıltı vardı. hastane havalandırması annemi ve eşimi hasta etti evde iki hasta vardı. Bebek hasta olmadı ama hırıltı devam etti. Ben de bu şekilde atlattım.