1bocek1cicekannesi Zynp-demet koltuk altına kaşık bölgesine ıslak bez koyun geçmezse bi calpol daha verin yarım saatte bi ölçün
Defneninannesi7 Zynp-demet bana doktorum küçük olduğu için 6 saatte bir ver demişti çok çıkarsa sakın 4saatte verme benim kızımda dün ateşliydi 8 saat veya 6 saate bir ver dedi
TubaSirac Bzde gecen ay olduk 2gun boyunca huysuzlk etti brde atak geldi ustune baya bi yordu beni gecms olsn sizede
Altugba Bizde bugün olduk huysuzlandı baya agladi saat 4 gibi calpol verdim 7 gibi uyudu halada uyuyor miniğim çok ateşi 37bucuga kadar cıktı takipteyim bende inşallah çıkmaz.. sende ılık bir duş aldır istersen ateş düşürmede etkili bayaa
Bernaebu Defneninannesi7 aynen bende 6 saatte bir veriyorum.hala varsa ustunu cikariyorum dusuyor zaten cok sukur
Cemremmmmm Zynp-demet 38 normal bi ateş endise etme ilac vermek için erken 39un üstü zararlı.bizim doktorumuz özellıkle uyarmıştı ateş 39un üstüne çıkmadığı sürece sakin ates düşürücü vermiyorsun yada ateşini düşürmeye çalışmıyorsun vücudunun ateşle savaşmasını istiyoruz o yüzden aşı yaptırıyoruz demişti.mikroba bağışıklık kazanması gerekiyor yani.
Azraaktag Cemremmmmm çok doğru fakat biz anneler yani kendimi örnek vereyim diğerlerini tenzih ederek konuşayım yavrum karşımda ağlayıp huzursuz halsiz olunca onu öyle görmek beni üzüyor çaresi varken ona bunu çektirmek içim el vermiyor o yüzden dün 37.7 ydi paranox fitil koydum bizimde aşıdan sonra ateş oldu
DilekMila arzu58 size zahmet banada bakar mısın kız 29 Temmuz doğması gereken tarih, 20 temmuzda doğdu
PamukEcem arzu58 benimkini de hesaplayabilir misin zamanın varsa. 20 temmuz doğması gerek tarih 10 temmuzda doğdu kız bebek.