GunesSila ben onu denedim, kitabını almıştım. kızıma gündüzleri 3 kere toplamda 3 saat uyku öneriyordu, kesinlikle 3 saat uyku yetmiyor, hem uyanmıyor 1 saatte, olaki uyansa bile esneyip esneyip duruyor, mızmızlanıyor. sonra takip etmeye başladım ne zaman kaç saat aralıklarla uyusa yeter diye. 2 saat uyanık kalıyor eğer uyutmazsam bu sefer 5 6 saat uyumamak için direniyor. sabahları 7de uyanır 8e kadar uyanık kalır tekrar uyuturum, 9da uyanır ama mızmızlanır, azbişey oynarım ederim 9buçukta tekrar uyuturum 11e kadar uyur. öğlen 1de uyuturum 4 5te uyanır 2 saat sonra uyutabilirsem uyuturum, uyutamazsam akşam 9da gece uykusuna yatırıyorum. gece beslenmesine uyanmıyor normalde şuan hasta olduğu için burnu falan tıkanıyor gece 3te uyanır 1 kere beslerim. yani bebekten bebeğe çok değişiyor, o kitaptan sadece bebeğimin kendi kendine dalmasını öğretmem lazım. 4 ay 2 günlük kızım buarada. kitap en erken 5 aylık veya 7 kiloluk bebekler için uyku eğitimi veriyor ama daha 3 aylıktan alıştırdım 9 oldumu uyutuyorum çok nadirdir 10 10buçuğa sarktı