Berraa_54 Snglkargc_0107 😂😂benimki de uyuyor şimdi arada uyaniyor tabi yanimda yaptırdığım için hemen uzanarak emziriyorum ve 11 de falan uyaniyor
Prenses_annesi22 Snglkargc_0107 11de uyudu smdi uyandı salla dıye sallamaya devam 🤭 3 yasında 3 gundur ne uyuyo ne uyutuyor surklı sallıyorm sbha kdr uyusada yatsam dıyorm
Snglkargc_0107 Minikpankekim 9da uyuyup sabaha kadar uyanmayan bebekler nasıl uyuyor ya anlayamıyorum
Minikpankekim Snglkargc_0107 bende cok sasiriyorum valla bigun erken uyudugunu gorsem gozlerim yaşarcak 😂
Umutveannesi Snglkargc_0107 onlar uykuyu seven bebekler 😄 oğlumda hiç kalkmaz sabaha kadar doğdu doğalı beslenme harici 🧿
bebegimmm2405 Snglkargc_0107 9 da değilde 11/12 arası uyuyor gece ⅘ gibi mamaya kalkıyor sonra tekrar uyuyor 8 gibi bir mama faslı daha kalkış saati 10/11 arası 4 aylık olduğu için gece yemekleride normal
Minikpankekim Snglkargc_0107 6 aylik canim. 2 3 aylik bole 15 20 gun falan 10 gibi falan yatardi sık sık uyanirdi. Sabah 8 gibi tam uyanirdi. Sonra bi bozdu tam bozdu dahada duzeltemiyorum
Erra Her gün 12 de yatıp gece 3 te de uyanıp sabaha kadar oturanlar derneği baskanı olarak 😁😁😁 Yalnız olmamak güzel 😄
Erra Snglkargc_0107 bi beceremedik uyutmayı valla artık ben öyle diyorum 😄 Ne yemek yiyor ne uyuyor 😁😁
Snglkargc_0107 Minikpankekim bizim de en erken 12 en geç 2de uyurdu gecen gece 4te uyudu çöl dengesiz ya uyku rutini olusturamadim bi türlü
Minikpankekim Snglkargc_0107 bende olusturamadim.duzene sokmaya calisiyorum yine. Basaramazsam birakicam bosa umutlaniyorum her seferinde ay bugun su saatte kalkti erken uyur die die.. bay bay night aldim 1 kere verdim vicdanim el vermedi bidaha vermeye
Minikpankekim Asafbaby vala bitkisel diolar ama ben hic guvenemedim 1 kere verdim bebegime abartmiyorum 1 gun boyunca hep uyku halindeydi. Uyaniyodu bidaha bidaha uyuyodu yani normalde sallayarak uyuturdum kendi kendine daliyodu