cansuliza19 Kizlar aranızda harbilife satan var mı ?? Fiyatlarını öğrenebilir miyim almak istiyorum da
yldrm986 cansuliza19 canım ben kullanıyorum,10 kilo verdim daha da vericem inşallah,63 kiloyum şu an.Benim koçum çok iyi,çok ilgili.1 adet shake ve 1 kutu çaya 200 TL verdim 1.5 ay gidiyor bu miktarda ürün
Deletedmom115 cansuliza19 Eşim 450 tl ye aldı bir arkadaşı var almak isteyen eğer olmazsa isterseniz konuşuruz. Ama bence kullanmayın ya eşimde 3 gün zor dayandı ben pek sağlıklı bulmuyorum.
DrkcBusraAlya cansuliza19 bende ürün var gebelikten dolayı işi bırakmak zorunda kaldım iki Shake normal fiyatı 230 TL ben de ürün fazla diye size 150 ye satabilirim daha uyguna veren varsa alın derim 🤠
DrkcBusraAlya cansuliza19 hatta size koçluk da yaparım bilgim tecrübem var eğer ürünleri doğru kullanamazsanız kilo veremezsiniz hatta birlikte kullanıp zayıflarız
Araf52 yldrm986 canım bende bugün yeni aldım shaker ve termoda danışmandan ses yok hala nasıl kullanılması gerekiyor bilgin varmı
DrkcBusraAlya cansuliza19 zayıflama paketinin içinde shake aloe çay olmalı İnstagram hesabın varsa bilgi vereyim canım sırf para için elden çıkarmak istemiyorum çünkü kul hakkı