Kadirin_annesi39 Gamzeaslann acaba karnımın şişliği geçer mi adet olunca☺️ 4 atlık hamile gibiyim. Eşim içerde bir tane daha mı var diye dalga geçiyor😒
Kadirin_annesi39 Mmnts özlediğimden değil benim de şu bunalım ondan mı geliyor merak ettim 🙂 insan bir sorun mu var acaba diye korkuyor
DogaKusunAnnesi Ayda oldum bende , ağrım sancı fena geldi 😕 doğumdan sonra azalır derler sancı için ama yok valla çok fenaydı, bitikten sonra da bir rahatlama hafifleme geldi vücuduma
Kadirin_annesi39 beyza_2018 epeyi olmuş ya benimki de bu gidişle öyle olacak gibi doktor ne diyecek acaba merak ettim inşallah sorunsuz tertemiz çıkar
Aymabeyes beyza_2018 ben daha yeni gittim bebeğim 10 aylık olmadım doktor normal dedi ilk gebeliğimde kızım 1.5 yaşındaydı öyle olmuştum
Eminecyln Kadirin_annesi39 40ım çıktı 9 gün sonra regli oldum 1 hafta sürdü daha olalı 10 gün olmadı bugün yine tozpembe leke geldi
AdAyza Kadirin_annesi39 kendimi balon gibi hissediyorum sürekli şişim ve şu kış gününde askılı yazlık gecelikle yatıyorum yine de yanıyorum , hayırlısıyla olsak ta rahatlasak ☺️
Sineoloji Kadirin_annesi39 doğum sonrası kanamam 20 gün sürdü sonra bitti. Kırkım çıktıktan 1 hafta sonra da regl oldum. Emziriyorum birde 🤔
Muyesser 4 aylık. Bebeğim var hala olmadım ateş basması bende de var eşim yorganla yatıyor ben battaniyeyle ki o da sürekli üzerim açık
elifiii Kadirin_annesi39 tam 10. ayda oldum, sonra 11,5 aylıkken. 1-1,5 yıla kadar normal kabul ediliyor. ama arada kontrole gitmekte fayda var.
Gksaksl Kadirin_annesi39 Teşekkür ederim valla bende ilk kez duymuştum kendimde. Bakalım artık hayırlısı saolun🙏🏻