Kadirin_annesi39 Doğumdan sonra kaçıncı ayda regl oldunuz? Benim 5. Ay bitti tık yok. Ondan dolayı mı bilmiyorum bunalıyorum çok üstümü bile örtmeden uyuyorum
Gksaksl Kadirin_annesi39 3. Ayda oldum🤦🏻♀️ Benim de tam tersi olmamam lazımdı rahatsızlığımdan dolayı. Regl olduğum zaman kanın yarısı dışarı yarısı içe gidiyor benim ve bulduğu yere yapışıp tümör oluşuyor orda. Oda yanlış bir yere yapışırsa çocuk oluşumunda riskli bir durum ama sütüm korumadı.
Kadirin_annesi39 Gksaksl aaaa çok üzüldüm bu durumunuza allah yardımcınız olsun ilk kez duydum böyle bir şey
1902ctn Kadirin_annesi39 ben 3. Ve 5. Aylarda gördüm 38 günün üzerine bugün tekrar gördüm abuk subuk devam ediyo şimdilik
Cicegimbalim Kadirin_annesi39 aynı dertten muzdaribim bende yaaa bende post açmıştım bir yıla kadar normalmiş ateş basmaları aşırının aşırısı terlemeler mahvediyor beni de inşaallah düzene girer 2 ay 22 gün oldu benim de 😕
Ahanife Kadirin_annesi39 sansı mı denir ne denir lohusalık kanamam bitti oldum her ayda oluyorum düzenli şekilde 😂😁
Gamzeaslann Kadirin_annesi39 4 ay önce doğum yaptım 40 dan sonra olmadım hala öyle şişim ki patlıcak gibiyim 🤭
Kadirin_annesi39 Gamzeaslann acaba karnımın şişliği geçer mi adet olunca☺️ 4 atlık hamile gibiyim. Eşim içerde bir tane daha mı var diye dalga geçiyor😒
Kadirin_annesi39 Mmnts özlediğimden değil benim de şu bunalım ondan mı geliyor merak ettim 🙂 insan bir sorun mu var acaba diye korkuyor
Eylulum20 Benim 40 bitti 10 gün sonra oldum hatta hamilelikten önceki son regl tarihimle aynı tarihte oldum 😀 aynı düzende devam maşallah
Gksaksl Kadirin_annesi39 Teşekkür ederim valla bende ilk kez duymuştum kendimde. Bakalım artık hayırlısı saolun🙏🏻