Minikurabiye NurCelik demir eksikliği erken dönemde olduğu için ben suyla karıştırıp kullanmıştım diğer damla şeklinde olanlar ya ishal ya kabız yaptı
tgbmhr yarım muzu eziyorum keçiboynuzu özü koyuyorum 1 tatlı kasıgınsan az ona karıstırıp yediriyorumaz olmasına dikkat edin fazla olur yemezse bişeye yaramıyor
Janss NurCelik Doktorunuz uygun görürse içerik olarak temiz olan Bestiron var damla olarak veriliyor 🍼
NurCelik Janss onu da sorayım hani hangisi İshal kabızlık gaz yapmıyorsa ondan alayım ama bilemiyoruz da bebeğin ne tepki vereceğini ☹️
Gamzetrl NurCelik nutrigen ferromixin kullanmak için belirli bir ay ve kilo gerekiyor. 4. Ayda kullanılmaz diye biliyorum. Yari kati ek gıda dışında bişeyle verilmez. Doktorunuz mu verdi?
Gamzetrl NurCelik bizde de aynı sorun vardı sidefer kullandık daha kötü olmuştu. 7. Aydan sonra doktorumuz nutrigen kullanabilir artık demisti. Tabi doktor önerisiyse kullanın kabızlık vs yapmıyor.
Gamzetrl NurCelik nutrigen ferromixin kullanmak için belirli bir ay ve kilo gerekiyor. 4. Ayda kullanılmaz diye biliyorum. Yari kati ek gıda dışında bişeyle verilmez. Doktorunuz mu verdi?
NurCelik Janss maşallah ya bizde o günleri görürüz inşallah 4 aylık bizimki hiç büyümeyecek gibi geliyor Allah yokluğunu göstermesin evlatlarımızın 🧿
Janss NurCelik 32 hafta da doğdu bileğimden dirseğime kadardı boyu 😌 Büyüdü ... Hem de o kadar çabuk ki,inanın unuttum 4. ayındaki çoğu halini .
NurCelik Minikurabiye bende tekrar sorucam ondan sonra kullanmaya başlayayım anne sütünün çoğunluğu su zaten zarar olacağını düşünmüyorum artık ama bakalım teşekkür ederim 🥰
NurCelik Janss yaaa maşallah dünyaya gelen büyüyor işte ama zaman geçmiyor gibi geliyor insana şimdi ilerde de ne zaman geçti yıllar diyor 🥰