terazikadini Yatağımız gıcırdamıyor ama bazadan sürekli bir gıcırtı geliyor sanki baza demirleri komple gıcırdıyor gibi nasıl düzeltebiliriz bunu çözümünüz varmı ya
Emsra terazikadini baza demirlerini sıvı yağ ile yagla. Pogacaya üstüne yumurta sürer gibi ;) ben öyle yapıyorum hiç ses gelmiyor. Altı yedi ay sonra ses gelince tekrar yagliyorum. Kapılardan da ses gelirse öyle yapıyorum. İşe yarayinca yaz ;)
terazikadini Omeraslan @BynBird @Fatihsnm Kızlar bazanın açılıp kapanmaya yaran tüm demirlerini vidalarını elime yağ döküp yağladım vallahi gıcırtı kesildi yeni gibi oldu keşke bugüne kadar yapsaymışım dedim neden yapmamışım sizde yapın mutlaka hareket eden rayları değil sadece hepsini yağlayın
Fatihsnm terazikadini bizim mobilya yeni üstelik ona rağmen var gıcırtı baza demiri yamulmus sanırım…
Eylulsept Selamlar youtube’a yatak gıcırtısı nasıl giderilir yazın 1metre 1kalem diye bir kanal var onun videosunu izleyin ben de yaptım işe yaradı
terazikadini Sebusebu zeytinyağ ile yaptım ama mobilya yağı da alacağım tekrar yağlayacağım sanırım bu ses tekrarlıyormuş sonra
birprensbirprensesanasi terazikadini gevşeyen civatasi vardır. Annemlerde yattigim yatağın bazasinda ay inses vardı hareket ettikte gicirdiyordu bebeğim uyaniyordu. Bazayi kaldırdım sesi takip ettim civatasi somunu gevşemiş sıktım ses gitti