Aysenurse 6 ay kesin pıhtı erimezse sonra da tablete geceriz demisti inşallah çok uzamadan kurtuluruz. Senin pıhtı baldırda olduğu için çap farkın kalmadı anladigim kadariyla .benimki daha yukarıda tum alt bacağımı etkiliyo .tamamen iyilesiriz inşallah 🙏
Aysenurse Yonca_86 bende canım 🙏 gercekten çok zor giyip çıkarması ayrı verdigi rahatsizlik ayrı sıkıcı
Aysenurse Aysenurse Yonca_86 merhaba canim kontrole gittinmi bu ay .ne dedi doktorun. Ben istanbul da mert dumantepe ye gittim pıhtı erimemiş kataterle temizlemek ten bahsetti. Genetik test ve batın bt istedi sebebini araştırmak için bunlari yaptiricam bikac ay içinde
Yonca_86 Aysenurse gittim ben 3 ay daha devam et sonra doppler e alicam dedi morluk hala var ama gidiyor gibi bakalım ağustosta karar vericek canım
Yonca_86 Yonca_86 bişey sorucaktim canım sana covit olacak misin kan sulandirici kullanıyoruz ya bı sikinti olur mu hiç doktoruna danıştım mi benim doktor birşey olmayacağını düşünüyorum dedi kararsız kaldim
Zeynepalya_ve_annesi Elif_12 mrb gunluk birtane kullanilir ama pihtilasmanin ne kadar yogun onu doktorunuz bilir yada eczanenizi arayip sorabilirsiniz recete edilmistir
Aysenurse Yonca_86 canim banada olabilirsin dedi hatta kan sulandirici kullanirken ol dedi. Ama ben emzirmeyi birakinca olmayı düşünüyorum. Hem iğne hem asi bebege zararı olurmu diye korkuyorum. Sen emzirmeye devam ediyormusun.bacagin nasil oldu bu arada
Yonca_86 Aysenurse oldum ben sinovac vuruldum bı kaç araştırmadan sonra benim bebek 4 aylık emzirdim de vallaha bulaşması dan daha çok korkuyorum 😔bacak aynı devam vallaha temmuz sonu gibi bakacak tekrar 6 ay dolmuş oluyor hala giyiyorum çorabı yaz maz dinlemeden alıştım artık benden biri gibi 😁sen nasılsın
Aysenurse Yonca_86 sen corabi diz altı mi diz üstü mi giyiyorsun canım. Bende alıştım ama sıcakta çok zor malesef katlanicaz. Senin kilon kaç canim benim 74 .kilo etkiliyormus bacagin durumunu. Benim kilom çok olduğu için de iyilesmiyo galiba ben ömür boyu çekicem galiba bunu çok üzülüyorum benim pıhtı anatoplardamarda diz seviyesinde buna da şükür dix üstü kasiklari tikananlarin iyileşmesi daha da zormuş . Allah başka hastalik gostermesin.
Yonca_86 Aysenurse benim sol üst bacağımda dizimin hemen yanı eridi baya ama hala var önemli bı damarda değil dedi açıkçası doktor öyle söyleyince çok araştırmadım .. ağustosa kadar iğneye ve çoraba devam ediyorum bir gün bile çıkarmadım …bende 70 kiloyum daha veremedim verince geçer mi bişey demedi sadece yürüyüş yap dedi spor yapicam ama sezeryan olalı 4 ay oldu daha bı de iki çocukla çok zor 😔bakalım doplere de sokacak Ağustos ta bu arada diz üstü benimki canım ve de internet te çok araştırıp canımı sikmak istemedim hoca ne derse onu yapıyorum acikcasi
Aysenurse Yonca_86 anatoplardamarda değilse iyileşir canim üç tane damar cikiyor denizden yukarı benimki ortada olan anatoplardamarda malesef . seninki kanı az tasiyan bi damardadır büyük ihtimalle
Aysenurse Aysenurse ben tek cocukla bile hicbiseye yetişemiyorum canim yardim edenim de yok yürüyüşü bile aksatıyorum.